2777
2789
عنوان

سقط وبارداری دوم ولکه بینی

144 بازدید | 9 پست

کسی بوده یه  سقط داشته باشه ودریارداری دوم لکه بینی داشته باشه وبچش سالم دنیابیاد ..هفته ششم هست لک میبینم وگاهی وقتاتوادرارم لک خون هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تو هشت هفتگی سقط کردم الان دارم اسپرین میخورم

یا امام رضای غریب از راه دور دلما گره زدم به پنجره فولادت پیش خدا ضمانتما بکن تا عید یه هدیه ازت میخوام چه دختر چه پسر هر کدومش که بصلاحمه بهم بده چیزی زوری ازت نمیخوام اما بنده کم صبری هستم 😔😔پس خودت به دلم نگاه کن 🌺🌺 خــــُــدایــــٰا راضـــیـَــم بـِــہ رِضـــٰــایـــــہ تـــــــــوُ
خداروشکرعزیزم..من خیلی استرس دارم همش لک میبینم میترسم اینم نمونه

استرس نداشته باش گرچه منم داشتم تا آخرش

دکترم شیاف پروژسترون داد رفع شد تا اخر ماه پنج استفاده کردم

ناز دخترم تو زیباترین نغمه ی عاشقانه ی منی❤🥰❤
استرس نداشته باش گرچه منم داشتم تا آخرش دکترم شیاف پروژسترون داد رفع شد تا اخر ماه پنج استفاده کردم

خانمی منم بارداری اولم که لک بینی داشتم دکتر بهم شیاف پروژسترون داده بود و می‌گفت واژینال بزارم ولی خیلی‌ها می‌گفتند نیاز نبوده واژینال بزاری ،شما هم واژینال استفاده کردی یا مقعد؟