2777
2789
عنوان

همینقدر تلخ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 26 پست
کلا معتقدم فضای مجازی خیلی فیک و مصنوعی و لوسه ، خودم هم زیاد انتقاد نمیکنم به بقیه اگه حال نکنم نها ...

این حجم از یأس و ناامیدی و حس بد برام عجیبه! کلا معتقدم هیچ چیز مثبتی وجود نداره اگرم هست انقدر نایابه که به دست ما نمیرسه!

هیچ با خودمون فکر کردیم چرا گاهی انرژیمون رو صرف آزار و رنجش دیگران میکنیم؟💚
این حجم از یأس و ناامیدی و حس بد برام عجیبه! کلا معتقدم هیچ چیز مثبتی وجود نداره اگرم هست انقدر نایا ...

من معتقد نیستم اونا معتقدن

هیچ با خودمون فکر کردیم چرا گاهی انرژیمون رو صرف آزار و رنجش دیگران میکنیم؟💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این حجم از یأس و ناامیدی و حس بد برام عجیبه! کلا معتقدم هیچ چیز مثبتی وجود نداره اگرم هست انقدر نایا ...

من تو فضای مجازی با کسایی اشنا شدم که خیلی مثبت بودن و بهم انگیزه دادن نمیشه گفت کلا مفید نیست و انرژی منفی داره اما اینکه بتونی انرژی مثبت به اطرافیانت تزریق کنی سختتره تا منتقل کردن انرژی منفی شاید دلیلش این باشه که انرژی منفی بیشتری سمت ما میاد، کلا بشر میل به سکون داره تا حرکت و تغییر

عزیزم دنیا پر از آدماییه که هر کدوم نگاه خوشون رو ب زندگی دارن..یکی بد بینه و یکی خوش بین..خب طبیعتا اون آدم بد بینه زیبایی ها رو نمیبینه و اصلا براش مسخره ست زیبایی ها و دلخوشی های کوچیک و قشنگ خوش بین ها..

چ بد ک دو کلام نمیشه حرف زد و همش باید محدود بشیم ب پخت و پز و خانواده شوهر و عکس لب و بینی و..و نهااایتا یک تایپیک خنده دار..نه اینکه بگم اینا بد هستا نه این ذات ما خانوماس ک ب جزییات توجه کنیم ولی خب زندگی ابعاد دیگه ایی هم داره ک آدم دلش میخواد گاهی هم درموردشون صبحت کنه و حرفای جدید بشنوه😟

من معتقدم گرچه با یه گل بهار نمیشه ولی بهار با همین گل های ریز و کوچولو شروع میشه 

برای همین شاید نتونم کل جامعه رو عوض کنم ولی میتونم با کارهای کوچولو کمک کنم به تغییر فرهنگ 

برای همینم مثلا همینجا توی نی نی سایت اگر چیزی باشم دریغ نمیکنم 

نیش نمیزنم 

کسی رو ناامید نمیکنم

و اینا یه زنجیره ی خیر درست میکنن و دوباره برمیگردن به خودم و عزیزانم ان شاء الله 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

منم تو فضای مجازی دیدم آدمی رو که حتی با وصل کردن یک دکمه ک شکل جغد بوده ب لباسش کلی کیف کرده و غش و ضعف رفته و کلی حال خوب منتقل کرده..یا از اینکه شوهرش واسش چای ریخته کلی عشق کرده و این حس رو به بقیه هم منتقل میکنه💓

نه عزیزم بگو راحت باش

عزیزم زنهای کشورم زخم خوردن کتک خوردن از پدرشوهرو مادرشوهرو خواهرشوهرو جاری وازکل فامیل شوهر زخم خوردن.یکی بخاطره چهرش یکی خانوادش یکی جهیزیش یکی تحصیلاتش.لااقل توهمین تاپیک ازهر ۱۰تا تاپیک ۹تاش ازشوهروخانوادشه.نصفشونم‌دروغ بگن باز نصفشون هست.مردا بد شدن دست بزن دارشدن بیکار شدن زمونه عوض شده خیانت زیاد شده محبت رفته عشق رفته رفاقت رفته من ۲۵سالمه ۳تازنو شوهر دیدم تاالان که به معنای واقعی خوشبختن.بقیه ازدم دربوداغون.بخاطر این مسائل دیگه عشقوعاطفه ای توزندگی نیست.فقط دارن کناره هم روزا رو میگذرونن یکی عادت کرده یکی واسه آبروشه یکی بخاطربچشه.ولی ازدرون داغ دارن میسوزن تودلشون کوه غمه.خیلی ها هرروز گریه هرروز کتک هرروز نفرین خانواده شوهر ازیه طرف دیگه اذیت میکنه بچه ازیه طرف پیرش میکنه خیلی ها به خودکشی فکرمیکنن.حالا به یه زن بااین خصوصیات بااینهمه عذابو تحقیرو توهین خورد شدن له شدن سرخورده شدن حق نمیدی حسادت کنه یا بدتر اصلا باورنکنه زندگی خوب هست؟مرده خوب هست؟نخواه که باور کنه؟واسه همشون یه صلوات فرستادم شمام‌بفرست که خدا دلشونو آروم‌کنه.(نریزید سرم لطفا)