2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چی کار میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 51 پست
خداوکیلی ناراحتی داره منم هیچ خوشم نمیاد حتی پاک ترین مرد دنیا هم میخواد باشه😕

همسرم آدم بدی نیست ولی خیلی برای زن ها جنتلمن بازی درمیاره. هرکی میبینش میگه خوش به حال خانومت. ولی تو خونه اینجوری نیستا. مثلا فهمیدم از اتوبوس که پیاده میشن میرن با هم کیک و نسکافه میخورن. یا وقتی میره خونشون با یه جعبه شیرینی میره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرم آدم بدی نیست ولی خیلی برای زن ها جنتلمن بازی درمیاره. هرکی میبینش میگه خوش به حال خانومت. ولی ...

خانمه شوهر نداره؟

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
از صبح فقط دارم حرص میخورم . نمیدونم چی کار کنم

اون خانوم متاهله؟ تیپ و ظاهرش چجوریه، شایدم ما زیادی حساسیم، عزیزم بچه ی کوچیک داری کمتر حرص بخور

خداجونم میدونم ک هم میبینی، هم میتونی، توکل کردم ب خودت...

در خب بالاخره شرایط کاری همسرتون اینه نهایتا شغل رو عوض کنین و یه مدت بالاخره مشکلات ناشی از تعویض شغل رو تحمل کنین

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
اون خانوم متاهله؟ تیپ و ظاهرش چجوریه، شایدم ما زیادی حساسیم، عزیزم بچه ی کوچیک داری کمتر حرص بخور

اونم متاهله. میدونم که منظوری هم ندارن ولی این وضهیت تا چند ماه ادامه داره و من از ادامه این روابط میترسم

چرا اونم متاهله ولی شوهرش عین خیالش نیست که زنش با یه مرد جوون میره مسافرت حتی نمیره ترمینال دنبال ز ...

پس عزیزم بیشتر نگران شو. چون احتمالا اون خانوم از همسر شما توجه بیشتری میگیره تا همسرخودش

ممکنه توجه از طرف همسرشما بی منظور باشه اما اون چون از همسرخودش توجه نمیبینه........

پس عزیزم بیشتر نگران شو. چون احتمالا اون خانوم از همسر شما توجه بیشتری میگیره تا همسرخودش ممکنه ...

دقیقا منم نگران همینم. و اینکه همسرم زیاد از همسرش خوشش نمیاد

چرا اونم متاهله ولی شوهرش عین خیالش نیست که زنش با یه مرد جوون میره مسافرت حتی نمیره ترمینال دنبال ز ...

ماشالله به غیرتش

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

اون خانوم هم میشناسم. شوهرم قبلا سر یه کار دیکه میرفت یه بار اینو دیده بود و اون بهش گفته بود بیا با هم کار کنیم. شوهرم از فرداش سر کار قبلیش نرفت. و اینکه چند سال پیش هم یادمه این خانوم از شوهرم چند بار در مورد مسائل زندگیش مشورت میگرفت