بچه ها همسرم جدیدا یه کاری رو شروع کرده و برای اون کار باید هر هفته یه روزشو بره یه شهر دیگه. یه همکار خانوم هم داره که اونم باید بره. تینا دو تایی با هم میرن. شب با هم تو اتوبوسن، با هم غذا میخورن با هم تاکسی سوار میشن. خلاصه یه ۲۴ ساعتی کلا با همن. من اعصابم خورد میشه چی کار کنم؟
پس عزیزم بیشتر نگران شو. چون احتمالا اون خانوم از همسر شما توجه بیشتری میگیره تا همسرخودش ممکنه ...
حتی به همسرم تبریک تولد گفته بود و شوهرم هم وسط راه رفته بود براشون کیک و چای گرفته بود البته این که گفتم یه آقای دیگه هم همراخشون بود. ولی الان تنها رفتن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
صدنفر دیگه خانم یا آقا هم همراهشون باشه ، جای خالی شما محسوسه
دلم میخواد گریه کنم. من خیلی تو زندگیش سختی کشیدم. الان هم اگه موضوع رو باهاش درمیون بذارم و بگم از این وضع ناراضیم یه دعوای حسابی هم باهام میکنه. تازه یه وقت اوضاع بدتر هم بشه
نترس. اول به ترس خودت غلبه کن اشتباهی مرتکب نشدی که بترسی حقته که نگران زندگیت باشی
یه ساعت دیگه برمیگرده. به نطرت عکس العملم چه طور باشه؟ در ضمن دلم میخواد بدونم با اون خانوم تا در خونهش میره که برسونش یا نه. شوهر بی غیرتش که نمیره دنبال زنش. شوهر احمق منم که نمیذاره ایشون نصف شب تنها بره خونش. حتما با هم تاکسی میگیرن