2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چی کار میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 51 پست
پس عزیزم بیشتر نگران شو. چون احتمالا اون خانوم از همسر شما توجه بیشتری میگیره تا همسرخودش ممکنه ...

حتی به همسرم تبریک تولد گفته بود و شوهرم هم وسط راه رفته بود براشون کیک و چای گرفته بود البته این که گفتم یه آقای دیگه هم همراخشون بود. ولی الان تنها رفتن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صدنفر دیگه خانم یا آقا هم همراهشون باشه ، جای خالی شما محسوسه

واقعا؟ پس من حق دارم که حساس باشم. من خیلی بی زبونم اصلا نمیتونم از خودم دفاع کنم. همیشه آخرش کم میارم و خودم مقصر میشم

صدنفر دیگه خانم یا آقا هم همراهشون باشه ، جای خالی شما محسوسه

دلم میخواد گریه کنم. من خیلی تو زندگیش سختی کشیدم. الان هم اگه موضوع رو باهاش درمیون بذارم و بگم از این وضع ناراضیم یه دعوای حسابی هم باهام میکنه. تازه یه وقت اوضاع بدتر هم بشه

دلم میخواد گریه کنم. من خیلی تو زندگیش سختی کشیدم. الان هم اگه موضوع رو باهاش درمیون بذارم و بگم از ...

نه عزیزم گریه نکن. محکم باش. سعی کن جذبه داشته باشی و نذاری کسی بهت تحکم کنه

قبل از اینکه با همسرت صحبتی کنی پیش مشاور برو. حتما میتونه کمکت کنه

نه عزیزم گریه نکن. محکم باش. سعی کن جذبه داشته باشی و نذاری کسی بهت تحکم کنه قبل از اینکه با همسرت ...

امروز برای مادرشوهرم درد دل کردم خیلی ناراحت شد ولی ازش قول گرفتم که فعلا عکس العملی نشون نده. چون هنوز خودم مطمئن نیست و میترسم اوضاع بدتر بشه

امروز برای مادرشوهرم درد دل کردم خیلی ناراحت شد ولی ازش قول گرفتم که فعلا عکس العملی نشون نده. چون ه ...

نترس. اول به ترس خودت غلبه کن

اشتباهی مرتکب نشدی که بترسی

حقته که نگران زندگیت باشی

نترس. اول به ترس خودت غلبه کن اشتباهی مرتکب نشدی که بترسی حقته که نگران زندگیت باشی

یه ساعت دیگه برمیگرده. به نطرت عکس العملم چه طور باشه؟ در ضمن دلم میخواد بدونم با اون خانوم تا در خونه‌ش میره که برسونش یا نه. شوهر بی غیرتش که نمیره دنبال زنش. شوهر احمق منم که نمیذاره ایشون نصف شب تنها بره خونش. حتما با هم تاکسی میگیرن