2777
2789
عنوان

ارشد ثبت نام کنم یا وقت تلف کردنه؟

270 بازدید | 28 پست

۶ ساله ازدواج کردم شوهرم بچه نمیخواد

خودم خیلی دلم میخواد برم سرکار 

رشتم حقوقه

تعداد رای : 12
نظرسنجی
بکن
4
33%
بیخیال
0
0%
بچه دار بشی بهتره
4
33%
یه کار در پیتی هم از ارشد بیشتر به درد میخوره
4
33%
من آن دردم که هر جایی پی مرهم نمیگرده

اگه با کارشناسی نمیتونی کار پیدا کنی بخون، و الا من کار کردن رو ترجیح میدم

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐

ارشد حقوق زیاد بدرد نمیخوره فقط آزمون وکالت بده

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازمون وکالت شنیدم خیلی سخته چند ساله از درس دورم نمیدونم میتونم قبول شم یا نه

حالا تلاش بکن چون ارزش داره

ولی ارشد حقوق دیگه چندان ارزشی نداره

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       
واااه چه کاری با لیسانس کار پیدا نکردی ارشد بگیری که بشینی تو خونه دوباره . سردفتری یا وکالت امتحان ...

سردفتری که امسال برگذار شد با کلی حاشیه

وکالت عزم راسخ میخواد باید از الان شروع کنم واسه سال دیگه

سردفتری که امسال برگذار شد با کلی حاشیه وکالت عزم راسخ میخواد باید از الان شروع کنم واسه سال دیگه

یعنی چی با کلی حاشیه ..

وکالت رو شروع کن حیف نیست .

من خواهرم کلی زحمت کشید الان سردفتر اسناد رسمیه اینقده کلاس داره ..همه جا آشنا داره همه میشناسنش کلی کارمند داره

خدا جوووووونم مرسی بابت همه مهربونیات  

اگه شوهرت وضع مالیش خوبه میخوای بری درس بخونی چه کنی مگه حالا که لیسانس داری کار برات فراهمه تا فوق ...

شوهرم وضعش خوبه ولی هم خسیسه هم خرج خونوادشو میده برا من هیچوقت خرج نمیکنه

دوست دارم مستقل باشم تا نتونه بهم هی بگه برو طلاق بگیر

خواهرتون کی ازمون داد؟

خواهر من الان ده ساله دفترش رو داره ...نمیدونم چه سالی امتحان داد .فقط تهران برگزار میشد ازمون .اومد اونجا و 24 سالش بود برا همین چون سنش کم بود یکی دوسال برا مصاحبه نگهش داشتن ...خیلی خیلی سخت بود فقط دو نفر تو استان میخواستن

خدا جوووووونم مرسی بابت همه مهربونیات