2777
2789
عنوان

خانومای تهرانی بیایین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 122 پست
خواستم جذبه بیام برات عه توام غریبی؟سختت نیس؟

من 14 ساله اینجام , عادت کردم .. ولی خوب تنهایی بعضی وقتا بهتره تا اینکه با هر آدمی دوستی کنی , حواست باشه به اینا هم عزیزم

زودی یاد میگیری عزیزم .. مثلا همون نزدیک خونت ( خیابون مطهری , تخت طاووس بوده , یا خیابون بهشتی , عب ...

بیام اونجا کم کم راه میفتم

خودمم خیلی اهل گشت و گذارم زود یاد میگیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من 14 ساله اینجام , عادت کردم .. ولی خوب تنهایی بعضی وقتا بهتره تا اینکه با هر آدمی دوستی کنی , حواس ...

درست میگی عزیزم 

خیلی باید حواسمو جمع کنم 

شنیدم تهران گرگ زیاد داره😂😂😂😂😂

تنها خوبیش اینه که تهران و کرج تقریبا مثل همن فقط تو امکاناتشون یکم تفاوت هست

انقلابی که میگی همون انقلاب معروفیه که کتاب فروشی توش زیاد؟

آره , ولی کتابفروش تو خود میدون انقلابه , خود خیابون انقلاب از میدون امام حسین شروع میشه تا میدون انقلاب تموم میشه
بعد از میدون انقلاب خیابون آزادی شروع میشه تا میدون آزادی 

آره , ولی کتابفروش تو خود میدون انقلابه , خود خیابون انقلاب از میدون امام حسین شروع میشه تا میدون ان ...

اوووووووووه چه پیچیده😂

خوش بحالت همه جارو بلدی

درست میگی عزیزم  خیلی باید حواسمو جمع کنم  شنیدم تهران گرگ زیاد داره😂😂😂😂😂

دیگه بفهمن غریبی و تازه وارد , سوء استفاده میکنن , پس بهتره اصن بروز ندی .. هر چند که شما هم باید لهجتون تهرونی باشه دیگه

دیگه بفهمن غریبی و تازه وارد , سوء استفاده میکنن , پس بهتره اصن بروز ندی .. هر چند که شما هم باید له ...

راست میگی نباید بذارم بفهمن

لهجه تهران و کرج مگه فرق داره؟مثل همن دیگه

محل کارم نزدیکای اونجا بود قبلا .. ولی خوبی تهران اینه که آدرساش سر راسته .. شما هم زود بلد میشی&nbs ...

موفق باشی عزیزم 

واقعا ازت ممنونم که با حوصله به تمام سوالاتم جواب میدی