2777
2789
عنوان

دیگه هیچی نمیتونم بخورم

139 بازدید | 12 پست

من هفته ۲۸ هستم خیلی توی خوردن غذا حساسم مثلا حتی شیرینی که از بیرون میگیریم یا هر چیز غیر پاستوریزه ای رو نمیتونم بخورم شما هم اینطوری هستین ؟خیلی میترسم مریض شم یا مسموم شم شما بیرون غذا میخورید یا از محصولات بدون بسته بندی که توی مغازه ها هست استفاده میکنید؟

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘

تروخدا ج بدید دیگه هر چی میخورم میترسم

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلنا پدرم همین اخلاق شما رو داشت من خیلی ناراحت میشدم الان دقیقا خودم از پدرم بدتر شدممم تا جای امکان غذای بیرون و خوراکیا غیر بهداشتی رو نمیخوررم مخصوصا تو مسافرت

خدایا شکر  

نه منم استفاده نمیکردم 

فکر کردم فقط خودم اینجوریم خیلی غذا خوردن واسم سخت شده 

قبلنا پدرم همین اخلاق شما رو داشت من خیلی ناراحت میشدم الان دقیقا خودم از پدرم بدتر شدممم تا جای امک ...

نمیدونم کارم درسته یا نه؟مثلا بیرون کلا غذا نمیخورم یا حتما باید مهر سلامت داشته باشه غذای بیرون حتی از بهترین رستورانو نمیخورم

من همه چیز میخورم تقریبا...ولی غذای بیرون رو کم کردم ..ولی نه دیگه به شکل وسواسی

الان ی بیسکوییت خوردم روش اسم شرکتی چیزی نداشت فقط تاریخ مصرف و انقضا داشت خیلی میترسم میگم چرا خوردم؟ 

من حساس نبودم.

همه چی میخوردی؟من یبیسکوییت بدون مارک خوردم الان خیلی ناراحتم میگم چکاری بود كردم؟

همه چی میخوردی؟من یبیسکوییت بدون مارک خوردم الان خیلی ناراحتم میگم چکاری بود كردم؟

6ماهه اول که حتی آبم نمیتونستم بخورم

بعد که حالم خوب شد از رو حرص و عقده همههههه چی میخوردم👿😂 نگران نباش بابا الکی خودتو اذیت میکنی

🖤

6ماهه اول که حتی آبم نمیتونستم بخورم بعد که حالم خوب شد از رو حرص و عقده همههههه چی میخوردم👿😂 نگر ...

همش میگم معلوم نیست چی بوده خوردم نه نامی نه نشونی ی بسته بندی الکی خیلی ناراحتم ویروسی میکروبی چیزی توش باشه