2777
2789

سلام دوستای من...چطورید،؟ کیا مثل من دلشون بچه میخواد اما نداده خدا بهشون؟؟ چکار میکنید این روزا چطوری میگذره روزگار؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزهای خیلی سختی رو میگذرونم ۷سال منتظرم ۳ روز از پریم گذشته دیروز بی بی زدم منفی بود ولی هنوز پری نشدم انقدر دیروز گریه کردم حالی برام نبود شاید خدا دلمو شاد کنه نمیدونم

چند ساله کارم شده به سیسمونی مغازه ها نگاه کردن وتصورکردن نی نیم توی لباس خیلی وقتا کنار مغازه سیسمونی می ایستم شروع میکنم به رویاپردازی بااشک چشام ازکنار ویترینش ردمیشم باخودم میگم چقد خسته شدم ازحرف مردم ازاسم نازایی ازاینکه محرومم ازمادرشدن ازاینکه همه بانگاه ترحم نگاهم میکنن خسته ازمطب دکترا مراکز ناباروری واقعا خسته شدم هرمادری می بینم که باردار یا بچه بغل یهو چشام ناخواسته پرحسرت میشه تمام موهای سرم سفید شده فکر میکنم اگه یه روز بچه دار بشم حتما تا موقعه عروسیش مردم عمرم کفاف نمیده تومادرنی نی سایتی که امروز مثل من دردمیکشی برام دعاکن تومادرنی نی سایتی که الان یاتوشکمت نی نی یاتوبغلت واسه من وهمه دوستای منتظرم دعا کن 

حالم که گفتنی نیست هرجا میرم و هرکار میکنم فقط و فقط به بچه فکر میکنم 

الانم تصمیم دارم یه بار دیگه برم آی یوآی اگه نشد مستقیم میرم میکرو

دلم خیلی شکسته خیــــــلی 

توتنهاییم بارویای بچه داشتن میگذرونم اینقدر خیال بافی میکنم که گذرزمان از دستم میره یه هو به خودم میام میبینم دوساعت من تو خیال و رویا هستم😔😪فقط و فقط اونایی که منتظرن میفهمن من چی میگم

خدایا شکرت 🙏

انشاالله دامن همه سبز شه منم همینطور...منم ی بار آی وی اف کردم جوابش مثبت شد اما بعد ی هفته سقط شد... باز تو بهمن باید آی وی اف کنم...خیلی دلم بچه میخاد 3سال بیشتره تو اقدامیم...خیلی مسخره اس هیچ شادی ای واقعا شادم نمیکنه خلا دارم انگار خدا ب هنه منتظرا بچه ی سالم بده انشاالله

حالم که گفتنی نیست هرجا میرم و هرکار میکنم فقط و فقط به بچه فکر میکنم  الانم تصمیم دارم یه بار ...

میفهممت کاملا دقیقا شبیه خودتم

چند ساله کارم شده به سیسمونی مغازه ها نگاه کردن وتصورکردن نی نیم توی لباس خیلی وقتا کنار مغازه سیسمونی می ایستم شروع میکنم به رویاپردازی بااشک چشام ازکنار ویترینش ردمیشم باخودم میگم چقد خسته شدم ازحرف مردم ازاسم نازایی ازاینکه محرومم ازمادرشدن ازاینکه همه بانگاه ترحم نگاهم میکنن خسته ازمطب دکترا مراکز ناباروری واقعا خسته شدم هرمادری می بینم که باردار یا بچه بغل یهو چشام ناخواسته پرحسرت میشه تمام موهای سرم سفید شده فکر میکنم اگه یه روز بچه دار بشم حتما تا موقعه عروسیش مردم عمرم کفاف نمیده تومادرنی نی سایتی که امروز مثل من دردمیکشی برام دعاکن تومادرنی نی سایتی که الان یاتوشکمت نی نی یاتوبغلت واسه من وهمه دوستای منتظرم دعا کن 

ابجیم الانم زنگ زد از صبح ۵۰۰ بار زنگ زده که شدی یا نه اون بیچاره ها هم دلشون اینجاست