دخترم سه ماهشه پدرمو درآورد اصلا نمیخوابه شبا نمیدونم کی قراره درست شه واقعا خسته شدم دا سه ماهه ی شبم نخوابیدم ن من ن شوهرم هردومونو جون ب لب کرده قربونش برم
مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
روزا برا شیر خوردن ب زور بیدارش میکنم اما شبا شده تا هشت صبحم زل زده بهمون انگار ن انگار که شبه و دریغ از ی ساعت خواب شوهرم خسته میشه میره ی اتاق دیگه میخوابه بعد من دوباره میرم بیدارش میکنم دلم براش میسوزه اما میگم بیا یکم نگه دار چشام ترکید
مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦
پسر من یازده ماهشه الان تازه یه ماهه خوابش تنظیم شده و با ما میخوابه وگرنه تا ده ماهگی ...
پسرت تا چند بیدار میموند
نمیخوام بترسونمت ولی من دخترم رو تا وقتی از شیر نگرفتم خوابش درست نشد بعد از دو سال راحت خوابید تا کی میخواین اینجوری اذیت کنین خودتون رو؟من شوهرم شبها میخوابید و من بچه رو نگه میداشتم چون 7 صبح میرفت سر کار و روز با بچم میخوابیدم تلفن و آیفونو خاموش میکردم که صدا بیدارمون نکنه.در هفته هم یک روز و یک شب خونه مامانم میرفتم که اونا بچه رو نگه دارن خیلیی وقتا اصلا غذا درست نمیکردم از بیرون میگرفتیم یا حاضری میخوردیم دیگه چاره نیست باید با بچه ساخت
نمیخوام بترسونمت ولی من دخترم رو تا وقتی از شیر نگرفتم خوابش درست نشد بعد از دو سال راحت خوابید تا ک ...
منم خونه مامانم میرم چند روز اما بازم کم میارم
عزیزم شرمنده تاپیک حجاب تعطیل شد نتونستم نظرمو برات بفرستم ... بله کاملا حق باشماست من خودم شدیدا مقید به حجاب هستم و چادری ام ... و جلو نامحرما هم چادر دارم چه مهمونی باشه چه خوته خودم فرقی نداره ... ولی توهین هم نباید دوطرف به هم کنن ... چون متاسفانه در مورد محجبه ها بد حرف میزنن
اینم که گفتم شاید دل اونا از من که محجبه ام پاک تر باشه به خاطر این بود که باز نیان به من بدو بی راه بگن وگرنه اسلام هم محارم رو به طور کامل تو قرآن گفته هم نامحرما هم حدو حدود حجاب رو که انشاالله هممون رعایت کنیم