2777
2789
عنوان

کدوم مدل هولاهوپ مگنتی؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1486 بازدید | 27 پست
چه مدت می زنید؟ کبود نمی شید؟

من روزی نیم ساعت می زنم. اولش قطعا کبودی دارید و درد اما اگه طاقت بیارید بعد یک هفته ماهیچه های شکمتون قوی می شه ، نه درد خواهید داشت و نه کبودی. مگنتی بودنشم باعث می شه گردش خون توی اون منطقه بیشتر بشه به همین خاطر خیلی زودتر جواب می گیرید(نسبت به ژله های تن زیپ) مراحل لاغری هم این طور که اول پهلوهاتو آب می کنه (شکمتون می زنه بیرون) بعد شکمتون ، باز پهلو و بعد شکم ، .... به همین سیکل شروع به کمر باریک شدن و صاف شدن می کنید. با این حلقه یک ماهه پهلو و شکمتون جمع می شه . موقع سریال دیدن نیم ساعت بزنید که زمان رو حس نکنید.

خودت تصمیم بگیر!   امروز روز خوبی باشه؟   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیییزمم... شما برای سیسپک میزنید یا چربی سوزی و کاهش وزن؟ دقیقا توهیچ سایتی دومی نظرو ...

واقعیت اینکه کلا هولاهوپ ها برای سیسپک شدن طراحی نشدن و نمی شن چون سیستم عملکردیشون اصطکاکی و ماساژی است . برای سیسپک شدن باید از سیستم های غیر اصطکاکی و فشاری استفاده بشه مثل ورزش های فیت نس . منظورش اینکه این سخت تره و بهتون بیشتر فشار می یاره.

واقعیت اینکه کلا هولاهوپ ها برای سیسپک شدن طراحی نشدن و نمی شن چون سیستم عملکردیشون اصطکاکی و ماساژی ...

مرسی عزیییییزززم مدل اول دو توپی و میخرممم

اقا لایک نکنید اه......
من روزی نیم ساعت می زنم. اولش قطعا کبودی دارید و درد اما اگه طاقت بیارید بعد یک هفته ماهیچه های شکمت ...

عزیزم هولاهوپ زدن تایم خاصی داره یعنی باید مابین ورزش هوازی چیزی باشه یا همینطور بدون ورزش راستی من ژله ای معمولی دارم پارسال ۵۰ گرفتم اما زیاد تاثیر نداره این که شما میگید اسمش دقیقا چیه 

من روزی نیم ساعت می زنم. اولش قطعا کبودی دارید و درد اما اگه طاقت بیارید بعد یک هفته ماهیچه های شکمت ...

عزیزم هولاهوپ زدن تایم خاصی داره یعنی باید مابین ورزش هوازی چیزی باشه یا همینطور بدون ورزش راستی من ژله ای معمولی دارم پارسال ۵۰ گرفتم اما زیاد تاثیر نداره به طور مدداوم نزدم یه هفته زدم یه هفته نه این که شما میگید اسمش دقیقا چیه 

عزیزم هولاهوپ زدن تایم خاصی داره یعنی باید مابین ورزش هوازی چیزی باشه یا همینطور بدون ورزش راستی من ...

سلام عزیزم. نه هولاهوپ تایم خاصی نداره اما اگه بعد ورزش بزنی شکمت زودتر آب می شه چون از قبل آماده شده. باید مداوم بزنی. یک سریال رو که همیشه نگاه می کنی در نظر بگیر هر وقت اونو می زاره جلو تلویزیون بایست و حلقه بزن. (چون اینجوری حوصله ت سر نمی ره و تایم خوبی حلقه می زنی) این مدل که من گرفتم اسمش بود: حلقه دوبل رجال