2777
2789
عنوان

خانومها بیاید🤔🤔🤔

104 بازدید | 12 پست

شوهرم خیلی اهنگ غمگین گوش میده مرتضی رنجر علی بابا مهراب آیا من حساسم؟؟یانه

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍
بله هستین

اخه میگن هرکی اهنگ غمگین گوش میده شکست عشقی خورده قبل من یه دختری رو میخاست بهم نرسیدن

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اهنگ غمگین دوست دارم شکست عشقی هم نخوردم روحیه ام‌هم خوبه 

پس من حساسم 

اینو نگفته بودی... حالا یه ذره حق میدم

آره این دیوونم میکنه که شاید بخاطر اونه عصبی شدم بخدا

اخه میگن هرکی اهنگ غمگین گوش میده شکست عشقی خورده قبل من یه دختری رو میخاست بهم نرسیدن

نه بابا حساس نباش...منم با آهنگ غمیگین میرم تو فکر ...ولی نه عاشق بودم قبل از همسرم نه شکست عشقیخوردم...شایدم عاشق نشدم😝😖

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

اینایی ک نامبردین خوانندن!!!؟؟

نی نی یار فدات بشم/ دیگه بی توخستم بی بی گل         چشم های تیزبین عقاب= نی نی یار.  (گیرم که در دادگاه خلق جهان معتبر شدی *** در دادگاه حق و حقیقت چه میکنی     گیرم که خلق را به فریبت فریفتی ***با دست انتقام طبیعت چه میکنی)
اینایی ک نامبردین خوانندن!!!؟؟

ن راننده ان