2777
2789
عنوان

کم شدن حرکات جنین در هفته 38، خواهش میکنم کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 42354 بازدید | 23 پست
از۱۲۰تا۱۸۰ک خوبه  متل من میومدتا۸۰بعدروی یه خط نرمال نبود برامن فوق العاده پرجنب جوش بوداصلاب ...

بازم خداروشکر سالم بدستت رسیده

این آخرا آدم خیلی نگران میشه چون نه ماه سختی و زحمت کشیدیم که ببینیمشون خستگیمون در بره، انشالله کوچولوت سالم و صالح باشه 

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم چهارشنبه این احساسو کردم.اخه نی نی تکون زیاد میخورد جوری که وقتی لگد میزد شکمم میزد بیرون بقیه میدیدن.ولی یهویی حرکتش کم شد یعنی حرکت داشت ها منتها قدرت ضربش کمتر شد رفتم دکترم صدای قلبو شنید گفت خوبه خوب میزنه.گفتم‌شدتش کمتره گفت میزنه دیگه خوبه .الان تو هفته چهل هستم.خبری نیست.ولی هنو نگرانم 

دکتر به من گفت بعد از ناهار به پهلوی چپ دراز بکش تایم بگیر دستتو بذار رو شکمت کوچکترین حرکاتش هم قابل قبوله اگه کمتر از ۴تاتو نیم الی یه ساعت زد نگران نباش کمتر شد زود برو بیمارستان

همه چی به وقت خودش اتفاق میفته عجله نکن 

من شرایط شمارو داشتم.توی بیوفیزیکال تنفس صفر بود رفتم سز اورژانسی. حواست خیلییییی باشه.شده هرروز بر ...

عزیزم سال 97دنیا اومد

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت
دکتر به من گفت بعد از ناهار به پهلوی چپ دراز بکش تایم بگیر دستتو بذار رو شکمت کوچکترین حرکاتش هم قاب ...

بند ناف پیچیده بود دور گردنش و موقع سزارین متوجه شدن، زجر جنین بود که وزن نمیگرفت و حرکت نمیکرد