2777
2789

سلام، من هفته 38 هستم، شنبه بخاطر کم شدن حرکات دخترم رفتم بیمارستان، کلی چیز شیرین خوردم ان اس تی گرفت، گفت دوباره رانی و کاکائو بخور و شکممو تکون داد، باز آن اس تی گرفت، گفت حرکاتش خوب شد

بعد فرستاد سونوگرافی بیوفیزیکال، اونجام کلی رانی گفتن بخور، بعد گفت حرکاتش خوب شده، 

الان من سوالم اینه، 

طبیعیه با کلی مواد قندی تکون بخوره، اما بعد غذا و خوردن خوراکی شاید تو پنج ساعت سه چهار تا حرکت داشته باشه، تازه حرکات ش خیلی آروم و مثل چرخشه

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت

عزیزم دیگه خیلی بزرگ شده و جا نداره تکون بخوره نگران نباش

‏واسه یه چایی خور دمای هوا مسخره‌ترین چیز واسه سنجش چایی خوردن یا نخوردنشه، بابا تو اصلا بگو هوا 60درجه اس باید چایی باشه که آدم بخوره حال داشته باشه بلند شه کولرو روشن کنه یا ن؟؟بابام حالش خوبه میگه برو یه لیوان چای بریز الان میچسبه،مشکل پیش میاد میگه یه چای بریز ببینیم چه خاکی باید تو سرمون بریزیم، هیچ اتفاقی نیفتاده میگه دخترم سرپایی یه چای بریز، داره چای میخوره میگه حواستون به سماور باشه ابش خشک نشه، چاییش تموم میشه میگه اخیش چه چسبید یکی دیگم بریز 😩😩😩😩رها کن پدر من . یکی بیاد خونه ما خل میشه،صبحانه میخوریم چای میدیم بعدش،قبل ناهار چای میدیم،بعد ناهار چای میدیم،عصر چای میدیم،قبل شام چای میدیم،بعد شام چای میدیم،یکی هم قبل خواب میدیم مهمون حال کنه😁😁😁نصف شبم بیدار میشن برن دسشویی تو راه بابام از چاییی ک داره میخوره بهشون تعارف میکنه😎😅😁😁😁‏لنتی ترین و خطرناکترین نوع اعتیاد، اعتیاد به چاییه اینجوری که الان داریم از گرما کباب میشیم ولی لیوان چایی دستمونه🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دیگه خیلی بزرگ شده و جا نداره تکون بخوره نگران نباش

آخه میترسم طوریش باشه، وزنش کنه، حدودی 2800 گفت خیلی ریزه

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت
واسه منم کم شده چون جا نداره تکون بخوره طبیعیه 

کوچولوی شما وزنش چقدره؟

آخه میترسم طوریش باشه، وزنش کنه، حدودی 2800 گفت خیلی ریزه

مویز و دلستر بخور عزیزدلم. مویز برا وزن گیری عالیه.بستنی هم همینطور. جوجه سعی کن زیاد بخوری.یکم هم بیشتر استراحت کن ک یخورده دیر تر دنیا بیاد وزنش بیشتر بشه.انشالله سالم و سلامت بیاد بغلت...

اگ چیز شیرین خوردی اونوقت اصلا هیچ تکونی نخورد برو بیمارستان وگرنه اگ تکون خورد چیزی نیس خوابیده بچه قشنگت. 

‏واسه یه چایی خور دمای هوا مسخره‌ترین چیز واسه سنجش چایی خوردن یا نخوردنشه، بابا تو اصلا بگو هوا 60درجه اس باید چایی باشه که آدم بخوره حال داشته باشه بلند شه کولرو روشن کنه یا ن؟؟بابام حالش خوبه میگه برو یه لیوان چای بریز الان میچسبه،مشکل پیش میاد میگه یه چای بریز ببینیم چه خاکی باید تو سرمون بریزیم، هیچ اتفاقی نیفتاده میگه دخترم سرپایی یه چای بریز، داره چای میخوره میگه حواستون به سماور باشه ابش خشک نشه، چاییش تموم میشه میگه اخیش چه چسبید یکی دیگم بریز 😩😩😩😩رها کن پدر من . یکی بیاد خونه ما خل میشه،صبحانه میخوریم چای میدیم بعدش،قبل ناهار چای میدیم،بعد ناهار چای میدیم،عصر چای میدیم،قبل شام چای میدیم،بعد شام چای میدیم،یکی هم قبل خواب میدیم مهمون حال کنه😁😁😁نصف شبم بیدار میشن برن دسشویی تو راه بابام از چاییی ک داره میخوره بهشون تعارف میکنه😎😅😁😁😁‏لنتی ترین و خطرناکترین نوع اعتیاد، اعتیاد به چاییه اینجوری که الان داریم از گرما کباب میشیم ولی لیوان چایی دستمونه🤩
مویز و دلستر بخور عزیزدلم. مویز برا وزن گیری عالیه.بستنی هم همینطور. جوجه سعی کن زیاد بخوری.یکم هم ب ...

مرسی عزیزم از راهنماییت

من 35 هفته رفتم 2600 بود 

دقیقا دختر منم تو 35 هفته 2600 بود، اینکه خوب وزن نگرفته و از طرفی هم حرکتاش ضعیف شده نگرانم کرده

دقیقا دختر منم تو 35 هفته 2600 بود، اینکه خوب وزن نگرفته و از طرفی هم حرکتاش ضعیف شده نگرانم کرده

توnstافت وافزایش ضربان قلب نداشت؟؟همش نرمال بود؟؟

خوب جنین به شیزینی اخه زودترواکنش نشون میده 

میخوای طبیعی بیاری؟؟

ببین اگ nstوسونورفتی خوبه نترس حواست به تغیرحرکاتش باشه فقط 

اینومیگم اصلاقصدترسوندنت روندارم فقط میگم ک بدونی 

من جتینم خیلی پرجنب وجوش بودیروزاحساس کردم تکون میخوره ولی مثل قبل نه باسیزینی زیادتکون میخوره ولی مثل قبل بعدغذاتکون انچنانی نداشت 

رفتم nstدکتربهم گفت احتمالابنرناف دورگردشه 

دکترکشیک ک گفته بودنوارت خوبه ولی دکتدخودم ک دیدگفت یجلهایی افت ضربان داره ولی درکل خوبه بروبیوفیزیکال اونجام ک رفتم همه چیش عالی بودفقط یدوربندناف داشت ارهفته ۳۵فعنیدم 

خلاصه ک ۲۰روزوروزشب بیداربودم باشیزینی کنترل میکردم حرکاتشومرتب هم nstمیگرفتم تااخرش تو۳۷هفته و۱روزدرش اوردم چون نواراخرش دیگ خوب نبودخوددکترم بهم گفت خوب شدک اصرارکردی بچه رودربیاریم خدارحم کرد

اینوگفتم بهت ک بدونی نوارسونوهمه چی بکنارتغییرخرکات ک مادراحساس میکنه یجورعجیبیه ارهمه مهمتره 

وخدایی که بشدت کافیست
توnstافت وافزایش ضربان قلب نداشت؟؟همش نرمال بود؟؟ خوب جنین به شیزینی اخه زودترواکنش نشون میده  ...

دقیقا منم نگرانم

مثل همیشه نیست، همه اش با شیرینی چکش میکنم، خیلی پر جنب و جوش بود، الان بی حاله

ضربان قلبش بین 120 تا 180 بود، اما دکترای کشیک گفتن خوبه، نسبت به قبلی ها حس میکنم خوب نبود اما اونا گفتن اوکیه

از هفته 32 تحت درمانم، آمپول ریه هم زدم، چون خیلی نگرانم و دکترم خونسرده درخواست سزارین دادم، برای هفته آینده

دکتر م حتی شمارشو نمیده

دکتر به من گفت خوبه وزنش !

خداروشکر

اون موقع به منم گفت خوبه، تو سه هفته فقط 200 گرم وزن گرفته

دقیقا منم نگرانم مثل همیشه نیست، همه اش با شیرینی چکی میکنم، خیلی پر جنب و جوش بود، الان بی حاله ض ...

از۱۲۰تا۱۸۰ک خوبه 

متل من میومدتا۸۰بعدروی یه خط نرمال نبود

برامن فوق العاده پرجنب جوش بوداصلابخاطزهمین بندناف پبچیدوگرنه من اراون اول مواظب حرکات خودم بودم بااینکه میگن ربطی نداره توخواب واینا

من ک اتفاقی فهمیرم همش میگم خدابهم رحم کردبندناف دورگردن اکثرنی نیاهست مشکلیم نداره مشکل وقتیه ک گره میفته برامن گویانزدیک بودچون دکترم هزاربارگفت بهم حتی سزعمل ک خدارحم کرداخه خودش میگفت یهفته دیگ هم بمونه ولی من اونروزاخرک بازسونوبیوفیزیکال رفتم خداخبرش بده دکترسونوگراف بمن گفت حرکاتش خوب ولی خیلی جالب نیس یاتنفسش 

من گزارش روبرات یکمی بدترمیزنم تادکترت دربیاره چون بچت رسیده وزنش همه جیش خوبه الکی یهفته نمون خطرناک 

بزورزحمت دکترم راضی شدبخاطزهمین لزش دلخورم ولی خوب خودم سریپاموندم گفتم الاوبلابایدامروزعملم کنی  

وخدایی که بشدت کافیست