2777
2789
عنوان

عفونت بعد سقط😢

3867 بازدید | 26 پست

زير شكمم سفت ميشه و خوب نميتونم ادرار كنم قطره قطره مياد و دردم ميگيره😭

پهلو ها و كليه هامم درد داره...رفتم دكتر سرم زد و آمپول...درمان خانگي بلدين بگيد ممنونتون ميشم

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمعنی کامل سقط شده

رفتم سونوگرافي گفت بقايا چيزي نمونده

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 
سلام خوبید این درد ها برای چی بودش ؟

سلام عزيزم من بعد از سقط عفونت شديد گرفتم كه با عنبر نسارا خوب شدم 

و كيست فوليكولي داشتم كه ال دي مصرف كردم

سلام عزيزم من بعد از سقط عفونت شديد گرفتم كه با عنبر نسارا خوب شدم  و كيست فوليكولي داشتم كه ا ...

کجاهاتون درد گرفت و از کجا متوجه شدید ؟

تو سونوگرافی شکمی رفتید؟

شما هم دلیل ایست قلبی بود ؟بعدش باردار شدید باز ؟

میگم شما تو دهانتون جوش زده تا حالا ؟یا آفت ؟

کجاهاتون درد گرفت و از کجا متوجه شدید ؟ تو سونوگرافی شکمی رفتید؟ شما هم دلیل ایست قلبی بود ؟بعدش ب ...

دردم شبيه درد آپانديس بود

سونو هم شكمي رفتم

نه جوش نزده دهنم 

پس یعنی دردش زیاد بوده ،به ران پا هم میزد ؟ من این نمیدونم جوش یا جای آفت هستش،سمت چپ هم لوزمه سفید ...

عزيزم اب نمك قرقره كن مدام خوب ميشه