2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با آب ولرم بشور اون ناحیه رو و عسل طبیعی بمال روش و با گازاستریل ببندش

خیلی عسل بمال

فردا باز کن بشور و باز بزن و ببند

تا سه روز

هیچی جاش نمیمونه

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!
میگن عسل خوبه بزنی یا سفیده تخم مرغ 

سفیده تخم مرغ خشک میکنه پوستشو

عسل ولی خیلی خوبه.

من مامانم با آب گوشت داغ سوخت سریع عسل زدم باورش نمیشد جاش نمونه

حتی تاولم نزد

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!
ازمچ پا به پایین کلا سوخته پوستش کنده شده تاول زده گوشتش کلا کبابه

وای پس ببرش دکتر عزیزم

اگه پوستش کنده شده ببرش دکتر

چیزی روش نزن فعلا

سفیده تخم مرغ خشک میکنه پوستشو عسل ولی خیلی خوبه. من مامانم با آب گوشت داغ سوخت سریع عسل زدم باورش ...

عسل همون لحظه ک سوخت زدم ولی بعدش شستشو داذنس

بسته راه نفسم بغض ودلم شعله وراست....چون یتیمی که به اوفحش پدرداده کسی