2777
2789

من بیهوش بودم ولی فکر کنم بی حسی خوبه البته نظرمنه ها

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم دوست داشتم بیهوش بشم.ولی  بی حس شدم چون عملم سخت بودوسطاش دوباره بیهوشم کردن.ولی بیحس باشی میتونی نینی روببینی،صداشوبشنوی،زودبهش شیربدی.

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
سلام من تازه زایمان کردم قبلی بیهوشی بودم بد نبود اما این یکی رو بیحس بودم عالی بود واقعا راضی بودم ...

بعد سردرد نگرفتین اخه من شنیدم سردرد میگیرن بعدش

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت
بعد سردرد نگرفتین اخه من شنیدم سردرد میگیرن بعدش

نه .اما خب رعایت کردم سرمو تو اتاق عمل اصلا تکون ندادم .فقط به جلو نگاه کردم تا 12 ساعت بعدش هم اصلا گردنم رو تکون ندادم و کمرم رو هم تکون ندادم. قهوه هم خوردم اما به نظر من بازم به بدن هر فرد بستگی داره که چه عکس العملی به مواد بیحسی نشون بده.