2777
2789

امروز همه ازمايشهاي قبل بارداري و پاپ اسمير همه انجام دادم ولي سونو ديدم سنگ دارم هنوز 

بچه ها من ٢ ماه پيش سونو دادم متوجه شدم سنگ دارم باز الان سونو دادم سنگم هنوز هست ٢ تا كليه چپ و ١ كليه راست انگار بزرگتر شده  يكيش ٦ ميليمتر و دوست دارم اقدام بارداري كنم چيكا كنم دفع شه سنگ لعنتي ميترسم تو بارداري اذيتم كنه !!؟؟ 

hair coloris ~ hair keratin 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با سنگ شکن نمی تونی دفعشون کنی تو بارداری اذیتت میکنه

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
برو دکتر بهت دارو بده خب

دارو يه دوره مصرف كردم واسه سنگ ولي نميدونم چرا تكونم نخورده حالا منتظر ازمايشهاي ديگم دوباره يه دكتر ديگه برم

دارو يه دوره مصرف كردم واسه سنگ ولي نميدونم چرا تكونم نخورده حالا منتظر ازمايشهاي ديگم دوباره يه دكت ...

تحرکت بالا باشه ..طناب بزن اب فراوون بخور

افتخار میکنم لر هستم😀😀😀😀😀😀

فقط بادارو گیاهی رفعش کن مثل بوسور آویشن و..دقیقا نمیدونم چیان ولی بابای من تحت نظردکتر بود سالی دوبار سنگ شکن میرفت خیلی اذیت میشد ولی فایده نداشت بادارو گیاهی کاملا برطرف شدن خداروشکر

سلام نگران نباش فقط حتما قبل از بارداری سعی کن دفع بسن چون تو بارداری مجراب کلبه و ادرار گشادتر میشن و سنگ حرکت میکنه و بیچارت میکنه. اتفاقی که واسه من افتاد .تو بارداریم چبزی نمیسه خورد

ولی الان خیلی راه حل داره

سیاه دونه و عسل روزی سه ق م بخوری مخلوطشو

هندونه پخته

عرق خارشتر

تو نت سرچ کنی میاره

یه هندونه کوچیک رو درسته بذار تو قابلمه یه استکان آب بریز توش درش رو بذار زیرش رو کم کن تا بپزه بعد بریز تو مخلوط کن یه دست بشه دماغت رو بگیر بخورش از آسانسور هم استفاده نکن از پله برو و بیا تا می تونی هم آب بخور و مایعات اگر کوچیکتر باشه دفع میشه اصلا هم نمی فهمی

دست سازه های من : @annabkala
فقط بادارو گیاهی رفعش کن مثل بوسور آویشن و..دقیقا نمیدونم چیان ولی بابای من تحت نظردکتر بود سالی دوب ...

ميشه به منم بگي چه دارو گياهيه خدا بهت عمر بده خواهر

یه هندونه کوچیک رو درسته بذار تو قابلمه یه استکان آب بریز توش درش رو بذار زیرش رو کم کن تا بپزه بعد ...

اين ميشه هندوانه پخته عزيزم ؟؟؟ 

عزیزم مامانم وقتی ابجیمو باردار بود کلیش کلی سنگ جدید هم ساخت  بخاطر همین بیشتر باردداریش بیمارستان بود 

اگه با دارو دفع نمیشن ببین دکتر  سنگشکن یا اندوسکپی کلیت نمیکنه درشون بیاره

تا اون موقع هم مصرف ابت رو زیاد کن و تا میتونی پیاده روی کن  

ما سنگ کلیه تو خانوادمون ارثیه حتی بعضی از سنگ های خیلی بزرگم با مصرف زیاد مایعات و پیاده روی دفع کردیم

ان شاالله ک سنگت دفع میشه و نینی میاد جاشو پر میکنه

خاطره تولد درسا خانوممتیکر به وقت تولد دخترم😍