2777
2789
عنوان

هر کی طبقه اول آپارتمان زندگی می کنه.....🏡🏡🏡🏡🏡

| مشاهده متن کامل بحث + 1908 بازدید | 19 پست

من طبقه اولم. خیلی خیلی خیلی ناراحتم. تازه خونه ی ما ازون خونه هایی هست که بین سقف پارکینگ و کف خونه ی ما کلی عایق کار شده ولی با اینحال گاهی بوی دود اگزوز ماشین میاد. تمام طبقات از در آسانسور بغل خونه ما استفاده میکنن گاهی تا آسانسور بیاد پایین تو همون راهرو مشغول صحبت و خنده و جیغ بچه و .. یا در آسانسور رو با شدت میبندن ،طبقات دوم و سوم اکثرا موقع مشغول بودن آسانسور از راه پله رفت و آمد میکنن خصوصا وقتی مهمون دارن و از همون طبقات بالا تو راه پله شروع میکنن به خداحافظی تا از جلو خونه ما رد بشن بزن تو حیاط. از خیابون هر کی رد میشه یا هر ماشینی صداش تو خونه ی ماست. کف خونه زمستونا سرده گرم نمیشه. نور کافی نداره چون طبقه اوله. همسایه بار منزلش رو با اسانسور میبره و تو پول تعمیرات آسانسور میدی در حالیکه سالی یکبار هم دستت به دکمه آسانسور نمیخوره .تو حیاط بچه ها بازی میکنن صداش کن تو خونه ی منه یا توپشون تو شیشه خونه ی منه. تنها مزیتش موقع اثاث کشی چهار تا پله داشت و رفت و آمد سریعتر بود همین. در ضمن هر کی هم از راه می رسه زنگ طبقه اول رو میزنه کلید نیاوردم درو بزن ،خونه فلانی کدوم واحده، میشه در پارکینگو بزنی، آژانسم دم در وایسادم.... خلاصه کنم افتضاحه افتضاح واسه همین رفتم خونه خریدم تو برج طبقه شونزدهمه تک واحدی یعنی نمیخام هیچ احدی رو ببینم یا صداشونو بشنوم.

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابن دستگاه واقعا دور میکنه پس

اره .من به قدری سوسک میدیدم که میگفتم این دستگاهم جواب نمیده الکیه ولی واقعا همه جور سمی امتحان کرده بودم فقط سوسکایی که میومدن تو رو میکشت اصلا ریشه کن نمیشدن.خدا رو شکر اینو زدم راحت شدم.یعنی من شب و روز به خاطر سوسک گریه میکردم تو خونه اسایش نداشتم

شهر پردیس به دلیل موقعیت قرارگیری عالی که داره، بهترین گزینه برای سکونت و یا سرمایه گذاری رو داره.

شرکت ایران ملک به صورت تخصصی در شهر پردیس فعالیت داره و میتونه بهترین گزینه هارو با توجه به بودجه شما و طرح های ویژه ای که در اختیارتون میزاره بهتون ارائه بده. تماس با 09331003696 / 02176295600  سایت شرکت ایران ملک: https://irmelk.com