2777
2789
عنوان

بچه ها میشه کمکم کنید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 49 پست

خدا حاجت روا کنه همه را😘

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم خانمی 😍😘

فدات گلی

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش
بالا تر نوشتم عزیزم.

۵۰۰تا گلی،التماس دعا 

حاجتت روا ان شاالله،یا علی

برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش

عزیزم‌تاپیک اخرتون قفل بود این بود ک اینجا واستون پست گذاشتم

دعا میکنم امشب ک خوابیدی فردا با دید بهتری بیدار شید

و ۵۰۰ صلوات براتون میفرستم

عصرانه، دلم یک گوشه‌ی دنج ،در یک کافه می‌خواهد ...!فقط من و تو ...!در ازدحام جمعیت این شهر ،فقط تو را ببینم ...!تو قهوه تعارف کنی ...من غرق در قهوه ای چشمانتطعمِ خوشِ بودنت را بنوشم ...!#من خدا را دارم اللهم صل علی محمد وآل محمد....
عزیزم‌تاپیک اخرتون قفل بود این بود ک اینجا واستون پست گذاشتم دعا میکنم امشب ک خوابیدی فردا با دید ب ...

دورت بگردم ننه خیلی لطف میکنی ازت ممنونم خانومی ایشالا خدا هرحاجتی داری بهت بده گلم 💗💗💖💖💓💓💕💕

شانس نام مستعار خداست😍 انجا ک نمیخواهد امضایش پای داده هایش باشد💛💚💙
دورت بگردم ننه خیلی لطف میکنی ازت ممنونم خانومی ایشالا خدا هرحاجتی داری بهت بده گلم 💗💗💖💖💓💓💕💕

خدا نکنه خانم گل

بخدا هیچ‌مشکلی ابدی نیس توکلت بخدا باشه خودتو دست خدا بفرست ببین چطور کارهات سامان میگیره ولی اگ اتفاقاتی ک واست میوفته باب میل نیس دلیل نمیشه بگی خدا فراموشت کرده ما از اینده خبر نداریم و صلاحمون رو نمیدونیم و صد البته اتفاقاتی ک واسمون میوفته بازتاب عمل خودمونه😘

امیدت ب خدا باشه ما همه در آغوش خداییم و از اونجا گذر اتفاقات رو میبینیم

باور کن من از سر بی مشکلی این حرفا رو نمیگم واقعا اعتقاد دارم خوده من هزاران مشکل حل نشدنی دارم ولی همیشه میگم خاست خدا بوده من چکارم ک بگم چرا

خدا ب دلت ارامش بده

عصرانه، دلم یک گوشه‌ی دنج ،در یک کافه می‌خواهد ...!فقط من و تو ...!در ازدحام جمعیت این شهر ،فقط تو را ببینم ...!تو قهوه تعارف کنی ...من غرق در قهوه ای چشمانتطعمِ خوشِ بودنت را بنوشم ...!#من خدا را دارم اللهم صل علی محمد وآل محمد....
خدا نکنه خانم گل بخدا هیچ‌مشکلی ابدی نیس توکلت بخدا باشه خودتو دست خدا بفرست ببین چطور کارهات سامان ...

فدات شم مرسی ک انقدر مهربونی حرفات بهم خیلی قوت قلب دادن خدا دلتو شاد کنه عزیزم.

میدونی همش دعا میکنم زودتر مشکلم حل بشه بخدا خیلی سخته شاید باور نکنی اما تقریبا 2 ماه و نیمه دارم عذاب میکشم واقعا خسته شدم دیگه 😞😞😞😞

کاش زودتر همه چی درست بشه 😢😢😢😢

شانس نام مستعار خداست😍 انجا ک نمیخواهد امضایش پای داده هایش باشد💛💚💙
فدات شم مرسی ک انقدر مهربونی حرفات بهم خیلی قوت قلب دادن خدا دلتو شاد کنه عزیزم. میدونی همش دعا میک ...

ما دعا میکنیم‌هروقت وقتش بشه اتفاق میوفته 

اونوبالایی همیشه خدا بوده و بهتر و مهربون تر از خودش نیس بدون صلاح نیس عزیزم

و ی نصیحت خواهرانه هیچیو زوری نخاه ک خدایی نکرده بابتش چیزیو از دست میدی

بیخیال باش و دعا بکن هرچی خیره همون میشه