2777
2789

خانم هامن ویارخیلی وحشتناک دارم هشت هفتمه دوروزه ازبس استفراغ کردم داره جونم درمیاد.چیکارکنم بهتربشم؟ شماچیکارکردیدخوب شدید؟ دکترم فقط قرص ب6داده.

قرص دمیترون بخور

از وقتی اومدی تو دل مامان زندگیشو رنگی رنگی کردی...ان شاالله که به سلامت به بغلم برسی.هیچکاری مهمتر از دوس داشتن تو 😍ندارم.ان شاالله هرکس که منتظره بزودیه زود دامنش سبز بشه🙏🙏

من هروق حالت تهوع داشتم ی دمیترون میخوردم خوبه خوب میشدم 

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط باید تحمل کنی منم همینجوری بودم ب داد فک کنم بمنم قرص تهوع گفت نخور اصلا

درکت میکنم ماست بخور

زنجبیل خشک بگیر از عطاری بنداز تو لیوان آبجوش درشو بدار بخور زیاد نخورا

موز

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

تحمل فقطططط عزیزم...من تا هفته ی ۱۵ فقط هرروز میمردم و زنده میشدم....کشک خیلی کمکت میکنه و نون خشک بالا سرت بذار بیدار میشی بخور

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤

حالا قدیمی ترا میگن لیمو ترش خالی خالی بخوری هم خوبه

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌

کاملا درکت میکنم عزیزم کار خاصی نمیتونی بکنی دمیترون استفاده کن ب ۶ هم خوبه 

من انقدر حالم بهم میخورد از هفته ۶،۷ دیگه تا هفته ۸ با آمبولانس رسوندنم بیمارستان و سه روز بستری شدم ..

اونجا دکتر بهم گفت طبیعیه سطح هورمونات خیلی بالاست و بچه از شیره وجود تو میمکه حتی اگر چیزی نتونی بخوری  نی نی از ذخیره بدنت استفاده میکنه ولی شما باید حتما به زور کم کم بخوری که بدنت مواد غذایی جایگزین کنه..

طبیعیه نگران نباش مایعات کم بخور مخصوصا اول صبح تا ظهر 

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

قرص دیمترون

نگران نباش

روزی دو تا را هم میتونی بخوری

ولی طبق تجربه شخص اگه شبها بخوری صبحها تا ظهر راحتی البته اگه تهوع و استفراغت بیشتر صبح هاست وگرنه نصف صبح و نصف شب بخور

نگران هم نباش

کاملا درکت میکنم عزیزم کار خاصی نمیتونی بکنی دمیترون استفاده کن ب ۶ هم خوبه  من انقدر حالم بهم ...

بخدادارم میمیرم ازصبح ساعت5تاحالااینقدراستفراغ کردم دارم میمیرم فشارمم افتاده ازبس چیزی نمیخورم سرم گیج میره.ب6 نمیتونم بخورم بدترمیشم این دمیترون بدون دستوردکترمشگلی نداره بخورم؟

من حالت تهوع نداشتم اصلا ولی خب اون اوایل وااااقعا حالم بد میشد بعضی وقتها نفسم بالا نمیومد. وای خیلی بد بود. ولی اشتهام خوب بود. تازه الان که هفته ۱۴ هستم بی اشتها شدم☹

بخدادارم میمیرم ازصبح ساعت5تاحالااینقدراستفراغ کردم دارم میمیرم فشارمم افتاده ازبس چیزی نمیخورم سرم ...

نه مشکلی نداره من که خودم رفتم گرفتم 

میفهمم عزیزم سعی کن بخوری عسل و گردو و خشکبار شور و..میدونم نمیتونی بخوری یا اینکه بخوری بالا میاری ولی سعیتو بکن کم کم بخور 

منم روزی سی تا چهل بار بالا میاوردم یعنی من دائما عوق میزدم طبیعیه 

هر چیزی که دوست داری بخور هر چیزی میلت میکشه 

شاید باورت نشه من تو اوج تهوع تنها چیزی که بوش بهم میخورد حالم بد نمیشد پیتزا بود😂😂

وقتی از بیمارستان مرخص شدم به رضایت خودم صبح روز سوم به شوهرم گفتم منو ببر خونه تا ساعت ۱۰ صبح که خونه رسیدیم من تهوعام قطع نشده بود دوباره عوق میزدم همسرم میدونه من پیتزا خیلی دوست دارم رفته بود اون وقت صبح هنوز فست فودیا شروع به کار نکرده بودن برام گرفته بود آورد بوش که بهم خورد تهوع یادم رفت .. حداقل شکمم رو سیر کرد برای ساعاتی 

خلاصه هر چی میلت میکشه بخور

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
نه مشکلی نداره من که خودم رفتم گرفتم  میفهمم عزیزم سعی کن بخوری عسل و گردو و خشکبار شور و..مید ...

مرسی عزیزم حتما.اول بایدبرم بیمارستان یه سروم بزنم آب بدنم واقعاکم شده.

مرسی عزیزم حتما.اول بایدبرم بیمارستان یه سروم بزنم آب بدنم واقعاکم شده.

بله.. برو حتتتما