2777
2789
عنوان

عشق خلاقیت

84 بازدید | 11 پست

سلام به همه ی دوستان عزیر نی نی سایتی من یک عدد کاربر قدیمی هستم که مدتی درنقش خواننده خاموش به سر می بردم که در نهایت اون صفحه من به فنا رفت حالا اینجا در خدمتتون هستم.

من مامان یه دختر ده ساله و یه پسر نه ماهه هستم و عاشق اینم که روزمو که شروع می کنم پرونده ی روز قبل و‌مشکلاتشو ببندم و روز نو رو با چاشنی اینکه چی درست کنم که حالمو خوب کنه استارت بزنم ...

در نتیجه هر چی رو که می تونم واسه بچه و بابای بچه و زندگیم درست کنمو بگم بسم الله

سعی می کنم پست هام تو همین محتوی باشه و عکس چیزهایی که درست می کنم یا می پزمو بزارم و اگه کسی دوست داشت با کمال میل  راهنمایی کنم

اگر مایلین بگین تا شروع کنم عزیران

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان شروع میکنی بخواب فردا استارت بزن

نه فعلا در ارشیو عکسهام نمونه کارهامو دارم گفتم یکیشونو بزارم و چون جای خواب پسرکمو چند روزه جدا کردم فعلا بیدارم هی بهش سر میزنم

نه فعلا در ارشیو عکسهام نمونه کارهامو دارم گفتم یکیشونو بزارم و چون جای خواب پسرکمو چند روزه جدا کرد ...

باشه،عزیزم موفق باشی 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔