2777
2789
عنوان

بهم بگین چیکار کنم

196 بازدید | 15 پست

سلام ...من و شوهرم قرار با همکار شوهرم ک اونم تازه عقد کرده بریم خارج زندگی کنیم ...تا اینجا مشکل نیس

مشکل از جایی شروع شده ک خانم این آقا خیلی لیم بازی در میاره و همسرش دوس داره خونمون باشه ...چه شوهرم باشه چ نباش ...منم کلاس زبان میرم و باید زبان بخونم تا از کلاس عقب نیفتم 

میاد خونمون شروع میکنه ب قلیون کشیدن. ..فک کنین ۳ ساعت قلیون میکشه منم باید بینم کنارش یا ب حرفا گوش بدم یا بمونه تا تنها نباشی ...منم بخام حرف بزنم اصلااااا بم توجه نمیکنه و سرش تو گوشیه. ..تازگی هم یاد گرفته زنگ میزنه چ دید بردارم گوشی چه جواب ندم شوهرم فهمیده ...شوهرش زنگ میزنه ب شوهرم ک زنت رفته بیرون یا گوشی برنمیداره...یا میاد خونمون میخاد بره میره سراغ لوازم آرایشم از همه استفاده میکنه ...درصورتیکه میگه برم از خط چشمت بزنم وقتی میاد میبینم از همه لوازم استفاده کرده...امروز رفتم آرایش کنم دیدم هیچ کدوم از مدادهام نوک نداره 😐😐

به شوهرم میگم خسته ام از این کارش میگه تحمل کن برا زندگیمون. ..

بم بگین چیکار کنم و چطور باش برخورد کنم

میاد خونمون چون از مادرشوهرش فرار میکنه نمیخاد اونو ببینه

شوهرم میگه لوازم آرایش همه رو جمع کن ک بفهمه

این خبرچینی و اینکه همشش میخاد اینجا باشه رو چیکار کنم 

وا چطور میخوای با این زندگی کنی .. من بودم قید خارجم میزدم.... ااعصاب ندارم ولا

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی رک بش بگو اگه از الان چیزی بش نگی دیه پررو میشه 

از قدیم گفتن مرگ یه بار شیون یه بار

یکی از دلایل آرامشم اینه که مهم نیست که دیگران چه فکری در موردم میکنن دیگران اگه فکر کردن بلد بودن یه فکری به حال خودشون میکردن.                                                                                                                                                          اگه با نظرام مخالف بودی روم ریپلی نکن چون من نظر خودمو دادم به کسی مربوط نی حتی شما دوست عزیز🤔                       من اینجا دنبال شاد کردن شمام پس تو شادیاتون دعوتم کنید به تاپیکتون 😉                                                                         اگه دیدی دلت گرفته و کسی نیست باهاش درد و دل کنی و فک میکنی تنهایی بهم پیام بده من همیشه اینجام منتظر تو😊           شاید سنم کم باشه اما تجربه زیاد دارم 😎😁                                                                         در اخر (خنده برلب میزنم تا کس نداند درد من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت 😊)

حوصله داریا تو این زمونه ک مداد ابرو شده ۲۰ تومن انگار با یکی شریک استفاده کنی باید هفته ای بخری ی بار رک باش قضیه رو تموم کن توهم شر باش 

تو نوبرانه ی یک عمر انتظار منی ❤
خوشحال میشم بهم بگین با سیاست چجور باش رفتار کنم

اینجور آدما سیاست حالیشون نمیشه من دوست اینجور داشتیم این فردا پس فردا میاد لباساتم میپوشه یخچالتم باز میکنه تو زندگیت فضولی هم میکنه 

تو نوبرانه ی یک عمر انتظار منی ❤