2777
2789
😜😜😜
خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بازم از اوناش میان میگن حالا

اگر دردم را فریاد بزنم خیلیها از شنیدن صدایش کر میشوند .... من یه مرده ی متحرکم که باید بخاطر دو تا فرشته ی کوچولوم رو پاهام باستم و ناله نکنم .... بخندم ... برقصم .... و هر صبح یه نقاب خوشگل به صورت بزنم تا نه داشتن مادر براشون حسرت بشه و نه چهره ی پدر تو ذهنشون خراب ....

الان دوباره تشکا این وسط پهن میشه

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

من شوهرم بعد برنامه واسه نماز حتما باید غسل کنه یعنی نمیزاره نماز صبحش قضا شه. بعد دوران عقد خونه مامانم اینا بودیم شب برنامه رفتیم اینم گفت من حتما باید غسل کنم برا نماز صبح😑هی من گفتم ولش کن اونم میگفت نه حتما باید غسل کنم.خلاصه اقا پا میشه میره تو دسشویی برا اینکه کسی نفهمه غسل میکنه😑صبح مامانم شامپو رو دیده تو دسشویی بهم گفت اگه شوهرت حموم میخاد بره خب بزار بره چرا میفرستیش تو دسشویی!؟ وای کلی خجالت کشیدم اخه تو این مسائل اصلا با مامانم راحت نیستم

و خداوند سر را افرید که در زندگی خودتان باشد نه در کامنت دیگران