2777
2789
عنوان

آخرین باری که...

279 بازدید | 30 پست

آخرین باری که از ته دلت خوشحال بودی یادت میاد🤔دلیلش چی بود

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکم پیش پخش زمین شدم از خنده 🤣

یعنی زمین خوردی خندیدی یا واسه یه چیز دیگه اینقدر خندیدی😀

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️

صبح 😁یه وجه تشابه های با یه چیزایی پیدا کردم خیلی دلم شاد شد از ته دل خندیدم چند دقیقه😃😃

چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک    خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀                         وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐                             🍁☺                                                                     تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
امروز قبل از ظهر ب دلایلی ناگفتنی😎😊 بگم تاپیکت میترکه😂🙄🤗

در گوش من بگو😉😅

دو دقیقه پیش بود از دست پسرم کلی خندیدیم 

خدا حفظش کنه😍😍

امروز  تو ماشین 

پسر کوچیکم داشت تند تند صحبت میکرد واسه من

بزرگه هم سرش رو تکیه داده بود به من 

هزار تا وام و بدهی و ....داریما و اتفاقا داشتیم میرفتیم درمونگاه  ولی از ته دل امروز خوشحال بودم که دارمشون ....