2777
2789
عنوان

آخرین باری که...

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 30 پست
نه یک چیز بیتربیتی یکی فرستاد😁

😐😐😐😅😅😅😅

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان داشتم به پسر یکسالو دوماهم میگفتم دیگه بابا رو نزنی خوابه گناه داره پاشد رفت یه کشیده زد تو گوش ...

😂😂😂😂

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️
پچ پچ پچ😂😂😂😂🙄🙄🙄 نگیاااا

باشه😒😒

از دست پسرم پسرم دو ساله شه یه بار که باد رها کرد اومد گفت مامان گوگو کردم گفتم هنر کردی حالا تا گوگ ...

😅😅😅یکی ندونه فکر میکنه چه هنری کرده حالا

دیشب خونه مامانم بودم داداشم اینا تو اتاق بودن ابجیم هی اذیتم میکرد من گفتم ابجی برو گوش کن ببین داداشی اینا چی میگن اومد با ادای نازی ویه لهجه ی قشنگی گفت میگن 

ناموساً😐😂😂😂به حضرت عباس 

یعنی من مامانم مردیم از خنده خیلی باحال گفت 

خدایا شکرت برای هزارو یک دلیل
دیشب خونه مامانم بودم داداشم اینا تو اتاق بودن ابجیم هی اذیتم میکرد من گفتم ابجی برو گوش کن ببین داد ...

وای الهی چه بامزست😍😍 .تو هر خونه ای یکی ازاین کوچولوها از واجباته😅