2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا حفظتون کنه . همون عسل که میگید چند ماه استفاده کردین بعدش باردار شدین؟

من همیشه عنبر نسا دود میکردم عفونت بهتر شد بعد سه بار یک روز درمیون عسل گذاشتم عفونت اومد بیرون احساس سبکی کردم خیلی خوب بود بعدش اقدام کردم

خودشناسی DNA plus
خدا حفظتون کنه . همون عسل که میگید چند ماه استفاده کردین بعدش باردار شدین؟

منم همین یک ماه پیش شستشودادم با مواد بنفش توی مطب

اصلا تاثیری نداشت 

الکیه 

مهم عفونته که دیکه ترشح تولید نشه که خدا میدونه با چی خوب میشه

عزیزم من تو بارداری انجام دادم یکی اوایلش بخاطر عفونت قارچی و یکبار هم فکرکنم شش ماهم بود شست و شو د ...

سلام عزیزم من این تاپیک رو میخوندم دیدم که نوشتین اوایل بارداریتون شستشو واژن دادین.گلم منم دکترم هفته پیش گفت شیتشو واژن نیازداری.بعدالان یک هفته گذشته واین ماه من اقدام داشتم.ممکنه ک وقتی مشکوک ب بارداری هستم شستشو انجام بدم؟؟ضرری نداره؟؟

سلام عزیزم من این تاپیک رو میخوندم دیدم که نوشتین اوایل بارداریتون شستشو واژن دادین.گلم منم دکترم هف ...

سلام نمیدونم از دکتر بپرسین میگن بهتون 

ولی فکرنکنم ضرری داشته باشته