2777
2789
عنوان

تو این گرونیا واسه تولد چی بگیرم

249 بازدید | 29 پست

دوستان در حد ۵۰۰ تومن واسه دوست پسرم چی بگیرم ۱ ساله و خورده اییه باهمیم همه چیم خودش داره میخواستم ساعت بگیرم زیاد داره لباس و... همینطور شما چه ایده ایی دارین خودم خواستم این کیف چرمو بگیرم واسه سر کارشم به درد میخوره ولی ۸۰۰ تومنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست جونا این ۸۰۰ تومن دلو بزنم به دریا اینو بگیرم یا زیاده؟ اون خیلی جز مناسبتای خیلی خاص خرج نمیکنه که بگم کادویی واسم خریده پارسال برام عطر گرفت قیمت متوسط تولد من دقیقا یه ماه بعد از اونه

دوست جونا این ۸۰۰ تومن دلو بزنم به دریا اینو بگیرم یا زیاده؟ اون خیلی جز مناسبتای خیلی خاص خرج نمیکن ...

خب پس چرا شما خرج میکنی یه گل بگیر پروش نکن

مراعهدیست با جانان ❤❤
دوست جونا این ۸۰۰ تومن دلو بزنم به دریا اینو بگیرم یا زیاده؟ اون خیلی جز مناسبتای خیلی خاص خرج نمیکن ...

عزیزم کجای کاری؟؟

من حرفم نمیاد بهت بزنم واقعا خودت فکر کن هزینه ای که پدرت به سختی فراهم می کنه رو میدی به یه پسر غریبه که معلوم نیست تهش چی بشه و چیکارت بشه!

خودتم ک میگی زیاد خرج نمیکنه برات.

یه شاخه گل کافیشه