2777
2789
عنوان

تو این گرونیا واسه تولد چی بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 29 پست
۵۰۰یه ادکلن معمولی میشه بگیری

چند روز پیش جلو چشم من یه اودکلن ۲ تومنی خرید خیلی گرون شده اودکلن رفتم یه lacoste مردونه قیمت کردم ۷۰۰ بود معمولی ترینه دیگه😑گل بگیرن این تولدارو اینقدر بدم میاد برای پسر خرید کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند روز پیش جلو چشم من یه اودکلن ۲ تومنی خرید خیلی گرون شده اودکلن رفتم یه lacoste مردونه قیمت کردم ...

اره گرونه 

من برای دوس پسرم ست چرم کیف پول و جاکلیدی گرفتم اونم ادکلانش ۳-۴تومنی میزنه😂😂در حد جیب من نیست

اون جاکلیدی چرم همیشههه باهاشه😻😻

اره گرونه  من برای دوس پسرم ست چرم کیف پول و جاکلیدی گرفتم اونم ادکلانش ۳-۴تومنی میزنه😂😂در ح ...

من روم نمیشه چیزه کم بگیرم کیف چرم خوبه ولی فکر کنم مثل خر توش موندم اصلا نمیشه خیچی خرید دست رو هرچی میذاری قیمتا نجومی یه چیز با کیفیت میخوام بگیرم

من روم نمیشه چیزه کم بگیرم کیف چرم خوبه ولی فکر کنم مثل خر توش موندم اصلا نمیشه خیچی خرید دست رو هرچ ...

خب همین چرم با کیفیت گرونه 

یه چیزی بخر که جلو چشمش باشه من این موضوع خیلی برام مهمه 

برای تولد بعدیش میخوام از دبی یه جا سوئیچی سفارش بدم😍باتوجه به علایقش 

تو هم ببین طرفت علایقش چیه 

خب همین چرم با کیفیت گرونه  یه چیزی بخر که جلو چشمش باشه من این موضوع خیلی برام مهمه  بر ...

همش میخوای جا سوئیچی بگیری؟😂منم دقیقا میخوام استفاده کنه 

همش میخوای جا سوئیچی بگیری؟😂منم دقیقا میخوام استفاده کنه 

اره این خیلی خاصه جا سوئیچی ست ماشینش ایران نیست😂😂گرونه بابا بخدا😂😂

میخوام همش دستش باشه😂

اخه واقعا هیچ چیزی به ذهنم نمیرسه خودش خیلی خفنه😻

اره این خیلی خاصه جا سوئیچی ست ماشینش ایران نیست😂😂گرونه بابا بخدا😂😂 میخوام همش دستش باشه😂 اخه ...

کاش خفن نبودن😂با یه عطر فیک تموم میشد دوست پسر منم خیلی تو مارک وبرند حساسه وگرنه میرفتم  براش یه ست نایک فیک میخریدم کلیم خوشحال میشد😂