2777
2789
عنوان

حنای هندی آرزو Arzoo

282 بازدید | 10 پست

سلام دوستان

یه سوال

شماها تا حالا از حنای هندی استفاده کردین؟ از اون سیاها که مغازه ی لوازم آرایشی میفروشن

خودم ۲ بار استفاده کردم ک دومیشم همین الان گذاشتم ولی دقیقا همین الانم تو سایت خوندم که باعث گوشت اضافه میشه و هزار تا عوارض دیگه :/

میخواستم ببینم کسی تا حالا در نتیجه ی استفاده از این حناها مشکلی براش پیش اومده ؟

ممنون میشم راهنماییم کنین :*

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ازحنایی که بدست میزنن استفاده کردم اول خوبه آخرپوسته پوسته میشه بایدهمیشه دستو کرم مرطوب بزنی تادست زبر نشه 

❤سبحان الله والحمدالله ولااله الاالله والله اکبر❤❤سبحان الله وبحمده سبحان الله العظیم❤

من اینو تو خود هند انجام دادم تقریبا 3سال پیش رفته بودیم. عالی بود. تقریبا یک هفته موند و بعد کمرنگ شد و بعدشم کامل پاک شد. تو شهرای جنوبی هم دیدم ک کار میکنن, ولی بنظرم اصلا ب این تمیزی و قشنگی نیست. 

چادرعزیزم تو فرم عاشقی و تاج بندگی منی , هرکه مرا ببیند میفهمد من عاشق حضرت مادر شده ام...
من اینو تو خود هند انجام دادم تقریبا 3سال پیش رفته بودیم. عالی بود. تقریبا یک هفته موند و بعد کمرنگ ...

چقدر قشنگه ولی من با همون شابلون و حنای قیفی خودم تو خونه انجامش دادم ک البته هنوزم زیاد مهارت پیدا نکردم و ی جاهاییش خراب شده 😣

چقدر قشنگه ولی من با همون شابلون و حنای قیفی خودم تو خونه انجامش دادم ک البته هنوزم زیاد مهارت پیدا ...

ممنون گلم. اونجا هم یه آقاهه تو خیابون بساط داشت, با عمم رفتیم پیشش و گفتیم برامون طرح بزنه. فقط گفتیم ما مسلمونیم لطفا دستت نخوره ب دستمون, گفت باشه  😁

اون سال نفری 12 هزارتومن ب پول خودمون گرفت. 

چادرعزیزم تو فرم عاشقی و تاج بندگی منی , هرکه مرا ببیند میفهمد من عاشق حضرت مادر شده ام...