بچه ها من هرچند وقت یکبار دوهفته یا دوماه یکبار تهوع واستفراغ داشتم وخودمم فک میکردم جدی نیست تااینکه توی نت خوندم علایم سرطان هست از وقتی که خوندم تا الان نتونستم خودمو اروم کنم چند ماهه حالم بده ولی هیچ کدوم از علایمشو مثل درد شدید معد ه یا استفراغ خونی یا مدفوع قیری هیچکدومو نداشتم دیشب دکترم بهم قرص امپرازول ودایجستیو داده وفقط همون موقع که استفراع میکنم سر دلم درد میگیره بقیه وقتا درد ندارم واستفراغ که میکنم خوب میشم ایا خطر ناکه من خیلی میترسم توی نت درمورد سرطان نوشت ه بود ا وقتی خوندم رو به قبله ام
انشالله هیچی نیس تو حتی اگه هیچیتم نباشه با این حالت خودتو به کشتن میدی بدترین بیماریا از ناراحتی و استرس به وجود میاد مامان من سرطان روده خوشخیم داش دکتر گف فقط از ناراحتی سرطان گرفتی پس اصلا پس سعی کن خودتو شاد و بی خیال کنی
خانومایی ک سیاست ی زن زرنگو ندارن کتاب زنان زیرک حتما بخونین.میشه برا نی نیم ی صلوات بفرستین که بمونه برام این دفعه...خدا جونم مرسی بابت هدیه ای ک گذاشتی تو دلم😍😍🤗فندوق جونم منتظرتم
عزیزم از هر چی بترسی سرت میاد. اگه خدای نکرده سرطان بود ک تو آزمایشت معلوم میشد. در اثر همین استرست میشه اینکه بالا میاری حالت تهوع داری
💞فان مع العسر یسری💞صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم