2777
2789
عنوان

چه کنم😢

272 بازدید | 43 پست

سلام دوستان واقعا خسته و افسرده شدم از صب تا شب تو خونه بیکار افسردگی گرفتم بیرونم زیاد نمیتونم برم چون موقعیتشو ندارم همش خودمو با تلویزیونو گوشی و کتاب و بافتنی سرگرم میکنم ولی بازم خسته شدم ده روز یباری میرم خونه ی مامانم ولی بازم تواین ده روز دیوونه میشم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میخوام ازاد باشم میخوام برم بگردم کلاس برم همه ی ارزوهام نابود شدن

همسرت اجازه نمیده ؟؟!!شوهر منم اوایل اجازه نمیداد ولی الان خیلی بهتر شده 

خدایا لطفا مراقب **عزیزای دلم باش **

عزبزم منم شاغلم جز سرکار رفتن و هفته ای یک بار خونه مادرشوهر رفتن جایی نمیرم. دارم سعی میکنم رانندگی یاد بگیرم. شمام برو پیاده روی کتاب بخون کتاب صوتی گوش بده پازل درست کن هنر آشپزی و شیرینی پزی. یا ادامه تحصیل بده به صورت مجازی. خودت رو به یک هدف گره بزن . گل و گیاه پرورش بده و ...

بزودی دوقلوهام دنیا میان    
برو یه کلاس هنری خیاطی .شیرینی پزی دسر ژله برو یاد بگیر هم سر گرمی هم میتونی باهاش درامد داشته باشی

اینجا موقعیتشو ندارم طبقه بالای مادر شوهرمیم زیاد نمیتونم برم بیرون ینی اصلا تنها نمیتونم

میخوام ازاد باشم میخوام برم بگردم کلاس برم همه ی ارزوهام نابود شدن

میفهمم چی میگی اگه واقعا آزادی میخوای واستا و از خودتو حریم شخصی و حقوقت دفاع کن من پنج سال سرمو انداختم پایینو هیچی نگفتم هر روز یه بلایه جدید سرم آورد اما حالا ک مثه خودش رفتارم بد شده روسرش جادارم😏

این نیز بگذرد🙃