دخترم 8ماه و ده روز شه ولی سوپش باید مثل فرنی صاف و یه دست باشه یا که خوب خوب له بشه و چیزی توش معلوم نباشه وگرنه قورت نمیده چی کار کنم !!بچه های شما تا کی میکس خوردن و چه جوری غذای دونه دار قبول کردن..میشه راهنمایی کنید
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
قبلا هم تاپیک زدم بهم گفتن دیگه میکس نکن سه روز فقط کمی له می کردم دختر بی غذا می موند هیچی قورت نمی داد و واقعا زده شد از خوراکی منم گفتم از همین هم میوفته میکس نمی کنم ولی برنج نیم دانه و بقیه رو از صافی می گذرانم.تو این سن باید چه طور بدم مثلا برنج نیم دانه خوب پخته رو می تونه بخوره!!!قورت نمی ده و زده میشه
اتنا جون یعنی دخترم که دوازده قاشق مربا غذا بخوره چه قد بعد شیر می خواد.نه فقط شیرخشک میدم.من سه پیمانه شیر میدم و نیم ساعت بعد دوازده قاشق مربا غذا حدود 4ساعت بعد دوباره ولی با بیمیلی می خوره انگار سیره زمانش چه طوره به نظرتون