2777
2789
عنوان

همه چیز ب یک زن بر میگردد...

| مشاهده متن کامل بحث + 1831 بازدید | 65 پست
اي جون همزادمني كه      

ارع الان پستت رو خوندم گفتتتم ععع اینکه من😍😘

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞
من ک درست نکردم کی منننتن مرگ بخوره فقط براش میوه اوردم

همونم نبايدمياوردي به خودت احترام بزاربگو من حالم خوب نيست پاشو هم براخودت ميوه بيارهمه واسه من من تو هفته دوشبشو شام درست نميكنم به شوهرم ميگم خودت بيايه چيزي درست كن نوبت توس اصلاهم نميگم حال ندارم ميگم نوبتت

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارع الان پستت رو خوندم گفتتتم ععع اینکه من😍😘

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
بنظرم رفتار مردان وزنان امروز ما ورفتارشون با هم نتیجه تربیت مادران دیروز ماست واگه ما ناراضی هستیم ...

من ک خیلی فکرا برا پسرم دارم 

اما تو متن دلم سوخت و بغض کردم یاد مادرم افتادم اونم دقیقن همیشه میومد کارای خونم رو میکرد و میرفت 

خدا همه ی مادرارو حفظ کنه و مادر و پدر منم برام نگهداره 

آمین 

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌

عاااالی بود استارتر!!

لذت بردم 👍👍

کاش مادر شوهرمنم این متنو بخونه به پسرش یاد بده، هرچند باید دیر شده باشه ولی ماهیو هروقت از آب بگیری تازه اس!!😀😀

البته مجردمااا😉😉

منتظر معجزه خدام !! دعا کنید برام لطفاااا........
همونم نبايدمياوردي به خودت احترام بزاربگو من حالم خوب نيست پاشو هم براخودت ميوه بيارهمه واسه من من ت ...

باید از اول اینجوری باشی ک متاسفانه من نبودم

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین

اما خدايش من ديدم مادرشوهرم به پسراش كارميده (اون دوتاكه مجردن وتو خونه هستن)لابد همين باعث شده شوهرمن الان تو خونه كاركنه وفكرنكنه كاركردن فقط وظيفه زن هست

باید از اول اینجوری باشی ک متاسفانه من نبودم

هيچوقت ديرنيست كم كم شروع كن  

ولی تو خونه ما شوهرم سرما میخوره خیلی هواشو دارم اونم من مریض میشم خیلی دورم میچرخه خدایی فقط غذارو بلد نیست بپزه اونم ولش کنم زنگ میزنه به مامانش سوپ بپز مرجان مریضه 

مرجانی سابق هستم... قربون دستت جانماز مارم آب بکش
اما خدايش من ديدم مادرشوهرم به پسراش كارميده (اون دوتاكه مجردن وتو خونه هستن)لابد همين باعث شده شوهر ...

حتما تاثیر داره البته من منظورم فقط مردا نیستن خانوما هم همینطور باید درک متقابل باشه و این باید تو تربیت طرف باشه ک توسط مادره

انتظار ۱۰ ساله...
بنظرمن زن افریده شده برای گذشت مهربانی صداقت 

پس بعضی مادر شوهرا مرد بودن تغییر جنسیت دادن  

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین

توی خونه پدری من اینجوری بود مادرم به همه سرویس میداد

اما تقصیر خودش بود بخاطر اینکه هروقت هرکدوممون بلند میشدیم یه کاری کنیم یا یه خردیدی میکردیم توی خونه انقد ایراد میگرفت و اینکار و کن اینکارو نکن اینجوری کن اونجوری کن میکرد ادمو پشیمون میکرد 

ناخواداگاه هم همه کارا میفتاد گردن خودش

مرجانی سابق هستم... قربون دستت جانماز مارم آب بکش
پس بعضی مادر شوهرا مرد بودن تغییر جنسیت دادن  

خوبو بدداریم عزیزم من خودم اگه مادرشوهربشم برای عروسم سنگ تمام میزارم همونطور ک برای پسرم و همسرم میزارم

😘😘😘لطفا برای زندگیم و عاقبت بخیریم ی صلوات بفرستین 🤩😘😘😘😘
Cheghad jaye tasasof dare ke matene be in por mohtavaei ro sathi bardasht mikonan o manfi!!!!!!yekam ...

بله منم منظورم هم دختر هم پسر ومنظورم فقط ظلم در حق زنا نیست منظور من تاثیر مادران درتربیته حالا این متن راجب زنه ولی همین ظلم میتونه درحق مردان خوب باشه ک زنانشون درست تربیت نشدن ودرست رفتارنمیکنن

انتظار ۱۰ ساله...