2777
2789

سلام دوستای گلم

ما میخواستیم خونه بخریم اما انقد قیمتا بالا رفته که هر جور حساب میکنیم پولمون نمیرسه

و بخاطر همین افزایش قیمتا نمیتونیم خونه سنددار بگیریم مجبوریم خونه قولنامه ای بخریم که بازم پول کم داریم حالا بدون سند چجوری وام بگیریم

تقریبا ۱۰۰ تومن کم داریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیدونم گلم...یا وام بگیرید یا سپرده بذارید بانک مسکن و دو برابرش وام بگیرین...که تا اون موقه معلوم نیس باز چقد بیاد رو قیمت خونه

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد

با سند هم زوری و با کلی برو بیا وام میدن بدون سند هیچکاری نمیتونید بکنید بعدشم به نظرمن بیشتر خرج کنید ولی یه خونه سند دار بگیرید اینجوری بهتره چون بعدا بخواهید بفروشید راحت ترید

عشقم دخترم  
اگر خونه اولی هستید میتونید نفری ۳۰تومن بذارید بانک مسکن یکسال بعد دو برابرشو بگیرید با پول خودتون ...

ما دنبال اینکار رفتیم ولی نشد چون یه مقدار از پول وام تا اتمام اقساط بلوکه میشه و نمیدن چیز زیادی دست ادم را نمیگیره

عشقم دخترم  
ما دنبال اینکار رفتیم ولی نشد چون یه مقدار از پول وام تا اتمام اقساط بلوکه میشه و نمیدن چیز زیادی دس ...

با پرداختش ۱۲ساله س

یعنی نگه میدارن ۱۲سال دیگه میدن؟

فکر نکنما

خدایا یه شادی یهویی نصیب هممون کن...آمین💜
با پرداختش ۱۲ساله س یعنی نگه میدارن ۱۲سال دیگه میدن؟ فکر نکنما

ما حدودا ۷ ۸ ماه پیش که میخواستیم خونه بخریم پرسیدیم چون سندو ضامن معتبرنداشتیم اینجوری گفتن الان رو دیگه نمیدونم عزیزم ۸ تومن از همسرم نگه میداشتن ۸ تومن از من از ۸۰ تومن ۱۶ تومنش کم میشد دیگه بعد ۱۲ سال ۱۶ تومن پول با ارزشی نبود برای همین زیر بارش نرفتیم ما اگه الان طرح جدید اومده و شرایط عوض شده بیخبرم

عشقم دخترم