2777
2789
عنوان

خانومایی که خونه خریدید یه لحظه بیااااید

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 41 پست
نه قولنامه ای

برا صد میلیون نزدیک دوتومن قسط باید بدید برادرشوهرم باسند پدرشوهرم از بانک ملی ۵۰گرفت .ماهی ۱تومن ۶۰ماهه

وکسی چه می داند تو روی همه مسکنهایی جهان را کم میکنی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خدا یعنی میشه یروز ماها خونه بخریم با این قیمتا...من خیلی ناامیدم  دیگه

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین
مادرم ۱۲ساله قولنامه ای خریده هیچی  نشده،خودمم ۲ساله خریدم هیچی نشده،چون کلا محلمون همه قولنامه ...

جدی!😅😅

وای من و شوهرم خیلیییییی تواین چیزا محتاطیم..

یعنی سر خرید خونه اولمون پیرشدیما.. شبا دست به نقشه تو محله ها که محله های خوب رو پیداکنیم..

[QUOTE=76615849]قولنامه ای بخر خب مجبور نیستی  ک،منم کرجم،کجای کرجی؟[/QU

واسه خرید قولنامه ای هم کم داریم

مشکلمون همینه دیگه 

الان خونه پدرشوهرم نشستیم

جهان شهر 

اما برادرشوهر مجرذم داره ازدواج میکنه مجبوریم تخلیه کنیم

جدی!😅😅 وای من و شوهرم خیلیییییی تواین چیزا محتاطیم.. یعنی سر خرید خونه اولمون پیرشدیما.. شبا دست ...

یخداا،حالا من و شوهرم خیلی بیخیالیم😄،الانم میخام خونمو عوض کنم بازم قولنامه ای میخرم،بودجه نیس چیکار کنم😓