2777
2789
عنوان

پریود بعد دوتا امپول پروژسترون

307 بازدید | 23 پست

سلام دوستان من سه شنبه  دوتا پروژستروون با هم زدم هنوز خبری نیست

کسانیکه زدید  چندروز بعددوتا  امپول پریود شدید؟ با قرص چپجوری میشید؟؟ لطفا بازه نگید و برای خودتون بگید معمولا چجوریه؟    من همیشه بعد قطع دوفاستون یا مدروکسی پروژسترون سه یا چهارروزه میومد ولی الان نیومده هنوز بنظرم اینکه قویتر از قرصم هست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امروز پنج روزه ولی چون باقرص سه چهارروزه میومد عجیبیه برام .شما با قرص هم همون 5روزید؟

من قرص یبار خوردم یبارم امپول هر دوتا پنج روزه بود....نگران نباش یکی دو روز اینور اونور فرقی ندازه قرص کارشو بلده....راستی بعد از امپول اون حالت دلدرد قبل پریودی رو داشتی؟؟

آسمان تو چه رنگ است امروز......  
من بعد امپول یکم احساس پریودی داشتم بعد قرصولی ن....کلا استرس نداشته باش فوقش دوباره میری دکتر 

مرسی عزیزم اخه عمل لاپارا داشتم استرس دارم نکنه باردار باشم اخه قبل امپول بی بی منفی بود.پس شما کلا سابقه عقب انداختن نداشتی؟ چرا امپول زدی؟