2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزانم اول خدا ولی دوماه پیش لاپارا کردم من هیچوقت فولی خوب نداشتم الان ک دارم بعضیا میگن سایز ...

من ماه پیش ۲۱ داشتم نشد این ماه ۷ تا ۸ دارم ولی یه ۱۷ و ۱۳ بالغ بود روز ۱۲ ک روز ۱۵ امپول زدم ولی به این ماه هم امیدی ندارم ایشالا ک مامان میشم این ماه عزیزم تو اوج ناامیدی ، ولی حتنا Hcg بزن

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
من ماه پیش ۲۱ داشتم نشد این ماه ۷ تا ۸ دارم ولی یه ۱۷ و ۱۳ بالغ بود روز ۱۲ ک روز ۱۵ امپول زدم ولی به ...

سلام ببخشید میشه این چیزایی که میگید توضیح بدید مشکلتون چی بوده که باردار نمیشدید برا خالم میپرسم اون بچه دارنمیشه

لایک نکن ممنون  
من ماه پیش ۲۱ داشتم نشد این ماه ۷ تا ۸ دارم ولی یه ۱۷ و ۱۳ بالغ بود روز ۱۲ ک روز ۱۵ امپول زدم ولی به ...

انشاا...ک شماهم نی نی دارشین عزیزم اره دیشب هم یه هاش سی جی زدم دیگه باخداست اخه شوهرم هم ضعیفه بخاطراین بیشتراسترس دارم چون خودم لاپارا کردم بخاطرتنبلی اگه شش ماه بگذره بازم لاپارا فایده نداره 

سلام ببخشید میشه این چیزایی که میگید توضیح بدید مشکلتون چی بوده که باردار نمیشدید برا خالم میپرسم او ...

عزیزم من پلی کیستیک هستم دکتر بهم قرص داد روز ۱۲ سیکل رفتم سونو گفت تو هر تخمدان چند تا فولیکول داری ک چند تاش بالغ هست امپول ازاد سازی تخمک زدم ازاد بشه و بعد رفتم اقدام ، شما خاله تون مشکلش چیه ؟

انشاا...ک شماهم نی نی دارشین عزیزم اره دیشب هم یه هاش سی جی زدم دیگه باخداست اخه شوهرم هم ضعیفه بخاط ...

نگران نباش عزیزم استرس هم نداشته باش۳شب پشت سرهم اقدام داشته باش ایشالا ک جواب بگیری

عزیزم من پلی کیستیک هستم دکتر بهم قرص داد روز ۱۲ سیکل رفتم سونو گفت تو هر تخمدان چند تا فولیکول داری ...

امصاتون خوندم فکر کردم مشکلتون سقط جنین من خالم سه بار باردار شد در پنج ماهگی و شش ماهگی چهار ماهگی سقط شد خیلی دکتر میره اما فایده نداشت اون باردار میشه سریع ولی بعد سقط میشه براش دعا کنید دوازده سال ازدواج کرده خیلی براش ناراحتم

لایک نکن ممنون  
امصاتون خوندم فکر کردم مشکلتون سقط جنین من خالم سه بار باردار شد در پنج ماهگی و شش ماهگی چهار ماهگی ...

نه عزیزم من پسرم تو هفته ۳۲ بارداری از دستودادم بعد ازاون پریود نشدم و به مشکل خوردم برا بارداری بعدی درثورتی ک پسرم ناخواسته بود ایشالا ک مشکلش حل بشه احتمالا ایشون نارسایی سرویکس دارن آزمایش های انعقادی باید بدن 

البته فقط سایز فولیکول مهم نیست. دکترم به من گفت کیفیت فولیکول هم با اندازه سایز مهمه

اره گلم اونم مهمه یه ماه اینوفولیک وفرتیل ایدخوردم اینا فک کنم برا کیفیت تخمک خوبه دیگه باخداست