یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مرسی عزیزانم اول خدا ولی دوماه پیش لاپارا کردم من هیچوقت فولی خوب نداشتم الان ک دارم بعضیا میگن سایز ...
من ماه پیش ۲۱ داشتم نشد این ماه ۷ تا ۸ دارم ولی یه ۱۷ و ۱۳ بالغ بود روز ۱۲ ک روز ۱۵ امپول زدم ولی به این ماه هم امیدی ندارم ایشالا ک مامان میشم این ماه عزیزم تو اوج ناامیدی ، ولی حتنا Hcg بزن
من ماه پیش ۲۱ داشتم نشد این ماه ۷ تا ۸ دارم ولی یه ۱۷ و ۱۳ بالغ بود روز ۱۲ ک روز ۱۵ امپول زدم ولی به ...
انشاا...ک شماهم نی نی دارشین عزیزم اره دیشب هم یه هاش سی جی زدم دیگه باخداست اخه شوهرم هم ضعیفه بخاطراین بیشتراسترس دارم چون خودم لاپارا کردم بخاطرتنبلی اگه شش ماه بگذره بازم لاپارا فایده نداره
سلام ببخشید میشه این چیزایی که میگید توضیح بدید مشکلتون چی بوده که باردار نمیشدید برا خالم میپرسم او ...
عزیزم من پلی کیستیک هستم دکتر بهم قرص داد روز ۱۲ سیکل رفتم سونو گفت تو هر تخمدان چند تا فولیکول داری ک چند تاش بالغ هست امپول ازاد سازی تخمک زدم ازاد بشه و بعد رفتم اقدام ، شما خاله تون مشکلش چیه ؟
عزیزم من پلی کیستیک هستم دکتر بهم قرص داد روز ۱۲ سیکل رفتم سونو گفت تو هر تخمدان چند تا فولیکول داری ...
امصاتون خوندم فکر کردم مشکلتون سقط جنین من خالم سه بار باردار شد در پنج ماهگی و شش ماهگی چهار ماهگی سقط شد خیلی دکتر میره اما فایده نداشت اون باردار میشه سریع ولی بعد سقط میشه براش دعا کنید دوازده سال ازدواج کرده خیلی براش ناراحتم
امصاتون خوندم فکر کردم مشکلتون سقط جنین من خالم سه بار باردار شد در پنج ماهگی و شش ماهگی چهار ماهگی ...
نه عزیزم من پسرم تو هفته ۳۲ بارداری از دستودادم بعد ازاون پریود نشدم و به مشکل خوردم برا بارداری بعدی درثورتی ک پسرم ناخواسته بود ایشالا ک مشکلش حل بشه احتمالا ایشون نارسایی سرویکس دارن آزمایش های انعقادی باید بدن