2777
2789
عنوان

پدرشوهر جان!!!

896 بازدید | 73 پست

من و همسرم از شهرای مختلفیم که 5 ستعتی باهم فاصله داره. همسرم با ماشینش میاد همیشه که هم برای خودش راحتتره هم اینجا میخوایم بریم تفریح اینور اونور ماشین زیر پامون باشه. الان دیگه نزدیکای زمستونه با همسرم قرار گذاشتیم هوارو چک کنیم اگه تو اون بازه زمانی خوب نبود با اتوبوس بیاد و بره. بعد دیروز پدرشوهرم باهام حرف میزد تلفنی برگشته میگه، بهتره کلا مثل شما با اتوبوس بیاد و برگرده منم گفتم آره بعد این اگه برفی چیزی بیاد نگران میشم. برگشته میگه آره تازه ماشینم استهلاکش بالا نمیره چون یه نفره نمیصرفه ماشین بیاره!!! یعنی همسر من دو هفته یه بار میاد شهر ما و ماشین خودشم هست اونوقت این پدرشوهرم نمیگه نامزد همسرمم آدمه دوست داره با همسرش بگرده ماشین نباشه چیکار کنن!!!!!!! انقد حرص خوردم!!!!!!!!!! 

بنده خدا اصن حرف مهمی نزده ها

از کاه کوه نساز 

‌شما کار خودتونو بکنید فوقش

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا اون یه چیزی گفته شما اهمیت نده.خوب کاری کردی گفتی باشه ولی کار خودتو بکن

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
بنده خدا اصن حرف مهمی نزده ها از کاه کوه نساز  ‌شما کار خودتونو بکنید فوقش

واقعا نمیتونه درک کنه منم اینجا بعد دو هفته شوهرم میاد؟ دلم میخاد باش برم تفریح؟ عوض اینکه خودش به شوهرم بگه ماشین بردار زنت اذیت نشه میگه استهلاکش میره بالا!!!!!!!

اونوقت خودش زن و بچه اش دو قدم میخوان برن اونور با ماشینش میبره میاره یا تو پیامای همسرم دیدم مادرش ...

ای بابا ..مثل اینکه پسرشون هست ..تو هم که نامزدی و شهر دیگه ...

یعنی مامانت به داداش مجرد ت نمیگه بیا دنبالمون 

واقعا نمیتونه درک کنه منم اینجا بعد دو هفته شوهرم میاد؟ دلم میخاد باش برم تفریح؟ عوض اینکه خودش به ش ...

اون دغدغه اش با تو یکی نیست که عزیزم

طرز فکرش متفاوته 

لزومی نداره به این حرف اهمیت بدی و حرص بخوری

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘