2777
2789

دخترم ۹ سالشه، پسرم ۴ سالشه، اصلا گوش بحرفم نمیدن، لجبازن، همش جبغ و گریه، تجربه دارها بگن چکار کنم باهاشون؟؟؟؟

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست!!!!

دختر من 10 و پسرم 5 سال شونه

الان شما مشکل اصلیتون دعواش ون باید باشه درسته؟

برای اینکه بچه هاتون به حرف شما گوش بدند اول اینکه هر وقت با شما حرف میزنند حتما با دقت گوش کنید و بعد هم هر حرفی رو یکبار بزنید نه بیشتر

روی حرفا تون هم محکم باشید 

دختر من کوچکتر که بود وسیله هاشو بعد بازی جمع نمیکرد بهش چند دقیقه فرصت میدادم و بعدش خودم جمع میکردم و دیگه تا چند وقت اجازه ی بازی با اون وسیله نداشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توروخدا به بهونه لجبازی نذار خیلی سرخود بار بیان دخترخاله من سه تا بچه داره که تو فامیل حرفشون سرزبونهاست بسکه هر کاری دوست دارن انجان میدن ومامانشون از پسشون بر نمیاد....

قاطعیت قاطعیت قاطعیت. 

یعنی وقتی کاری درست نیست نذار انجام بدن ولو اینوه یه ساعت گریه کنن به  اعتنا باش به گریه وداد وبیداد کردناشون 

دختر من 10 و پسرم 5 سال شونه الان شما مشکل اصلیتون دعواش ون باید باشه درسته؟ برای اینکه بچه هاتون ...

باهم دعوا هم میکنن، ولی زیاد جیغ هم میکشن، مشکل اصلیم هم طرز صحبتشون با خودم یا دیگرانه، با لحن تند و بد حرف میزنن، ذره ای حساب از کسی نمیبرن، نمیدونم از کجا یاد گرفتن، تا حدی رفتاراشون بده ک خجالت میکشم همرام ببرمشون جایی، شما چطوری برخورد میکنین؟ ایا کتک یا تنبیه هم میکنید؟؟؟

منم همین مشکلو دارم پسرم ۴سالشه دخترم ۱۰ همش دعوا جیغ و داد همو میزنن اعصابمو بهم میریزن ولی گاهی محل بهشون نمیدم میگم خودتونو بکشین ولی واقعا رو اعصابم هستن منم نمیدونم چکارشون کنم 

خدایا خودت مواظب پسرم باش 
باهم دعوا هم میکنن، ولی زیاد جیغ هم میکشن، مشکل اصلیم هم طرز صحبتشون با خودم یا دیگرانه، با لحن تند ...

متاسفانه دیروز پسرم یک سیلی از من خورد

اما کلا به هیچ عنوان تنبیه بدنی رو نمیپسندم و بیشتر تشویق و محبت

واسه دعواهاشون هم باید با تدبیر و حوصله پیش برید

به هیچ عنوان تو دعوا هاشون دخالت نکنید

وقتی دعوا میکنند در اتاقشان رو ببند و بیا بیرون

به مرور خودشون با هم کنار میان

شک نکن

متاسفانه دیروز پسرم یک سیلی از من خورد اما کلا به هیچ عنوان تنبیه بدنی رو نمیپسندم و بیشتر تشویق و ...

اخه بزرگی ناجور کوچیکی رو میزنه، اونم گریه کنون میاد پیشم

وایییی منو بگو که دو تا پسرن صب تا شب همو می زنن و دعوا میکنن و دنبال همن تو خونه.روانیم کردن

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂
اخه بزرگی ناجور کوچیکی رو میزنه، اونم گریه کنون میاد پیشم

اصلا اجازه ندید کتک کاری بشه

سعی کنید بینشون به عدالت رفتار کنید

متاسفانه وقتی بچه ی بزرگتر دختر هست این مشکل بیشتر پیش میاد چون حس مالکیتش  رو در خطر میبینه 😆😆😆

[QUOTE=76589298]کدون قسمت 

بزن نی نی سایت برو پایین اون اخراش نوشته مشاورین نی نی سایت از مشاور کودک ونوجوانش بپرس چندروز طول میکشه جواب بده

بعضی وقتاهم به یجایی اززندگی میرسی که دیگه نه محبت میخای نه توجه همین که کسی باهات کاری نداشته باشه کافیه...