2777
2789
عنوان

سه تا سوال دارم يه لحظه بياين عشقا....

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 35 پست

اره بعضیا یک ماه یا حتا دوماه زودتر زایمان کردن و بعضیا دیرتر من ماه دهم زایمان کردم😆

درد زایمان هم از کم کم شروع میشه

تو آن گل مریم سپیدی... بی تو دلم  شوری و امیدی ....دیگر به فردا ندارد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد اول مثل پریوده خیلی کمه  کم کم شدید میشه  امکان داره هم زودتر به دنیا بیاد هم دیر تر ...

واي خدايا من هر روز با استرس درد بيدار ميشم از خواب ....

😒😃💛

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   

سلام من خودم هنوز باردارم اما از تحقیقاتی که کردم ممکنه زایمان زودتر یا دیرتر وقتش بشه .یا بچه زود بیاد یا بر اثر کار سنگین زایمان زودتر بشه و درد بگیره

سوال دوم اینکه اول فواصل درد زیاده ولی کم کم فواصل بین دردها کم میشه و بیاید بری بیمارستان 

سوال سوم بله هرشب پخش میشه بجز جمعه ها که مرورش هست 

شما کجایی مگه؟

خدایا شکرت  
سریال فقط جمعه پخش نمیشه بقیه روزا پخش میشه

ممنون گلم .....

🧸🌸🎈💚

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   
سلام من خودم هنوز باردارم اما از تحقیقاتی که کردم ممکنه زایمان زودتر یا دیرتر وقتش بشه .یا بچه زود ب ...

خيلي ممنونم كه توضيح داديد ....

امريكا زندگي ميكنم عزيزم ....

💙🎈🧸🌸

مگه شما همونه ک چندروز پیش از مشهدیا سوال پرسیدی میخاستی بری عکس بندازی رو کیک نیستی؟؟

چرا بابا شوخی کردم قربونت

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین
ن بابا من ک ایران با هیچ جا عوض نمیکنم گلم    

😉😆💛💚❤️🧡💙

مگه شما همونه ک چندروز پیش از مشهدیا سوال پرسیدی میخاستی بری عکس بندازی رو کیک نیستی؟؟

عزیزم گور کجا بود ک کفنم باشه خیلی زور بزنه برم مسافرت تا میامی یا کاشمری جای گلم

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین
راستی ماجرای بیرون کردن ایرانیا تو امریکا چی شد؟ بیرون نکردن؟😆

اين حرفو تازه ميشنوم گلم نميدونستم .....

نه ما كه داريم زندگي مونو ميكنيم .....

😁😃😆💙💚🧡💛❤️

اين حرفو تازه ميشنوم گلم نميدونستم ..... نه ما كه داريم زندگي مونو ميكنيم ..... 😁😃😆💙💚🧡 ...

این همه گفتن ترامپ بیرون میکنه و اینا چرت بود ؟ 😂 خاک تو سر ترامپ خالی بند . حالا خوبه اونجا؟زندگی راحته؟

خدایا شکرت