2777
2789

سوال اول اينكه ايا ممكنه بچه قبل از روزي كه گفته شده بياد و درد زايمان بگيره ادم مثلا دو هفته قبل يا يك هفته قبل ؟؟؟؟

سوال دوم اينكه ايا درد زايمان از همون اولش شديده يا نه كم كم از كم با شديد شروع ميشه ؟؟؟؟

سوال سوم اينكه بانوي عمارت هر شب پخش ميشه تو ايران يا نه يه شب درميون ؟؟؟؟؟

💙🧡❤️💚💛

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جواب اولیارو نمیدونم گلم ولی سریال اره هر شب پخش میشه

مرسي عزيزم .......

🧸🎈💋

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   

اولیا رو بی خیال  نمیدونم عزیزم ولی سومی رو هم من تو کانادا هستم خبر ندارم

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین
به نام خدا.سلام.نمیدونم!

ممنونم عزيزم همينكه گفتي نميدوني كافيه ......

😜🎈🧸💋

اولیا رو بی خیال  نمیدونم عزیزم ولی سومی رو هم من تو کانادا هستم خبر ندارم

منم امريكام عزيزم از يوتيوب تي وي مييينم هر روز ......

😉🎈🧸💙

امکان داره زودتر هم به دنیا بیاد، درد کم کم شدیدتر میشه و فاصله بین دردها کمتر

مرسي عزيزم ....

😁🎈🧡🧸

منم امريكام عزيزم از يوتيوب تي وي مييينم هر روز ...... 😉🎈🧸💙

ن بابا من ک ایران با هیچ جا عوض نمیکنم گلم  

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین

درد اول مثل پریوده خیلی کمه 

کم کم شدید میشه 

امکان داره هم زودتر به دنیا بیاد هم دیر تر 

خواهرم پسرش 20 روز بعد از تاریخی که گفتن بدنیا اومد 

طلبکارعلیشدند انانکه خود ابوموسی اشعری را انتخاب کردند.... لبیک یا سیدعلی
بله ممکنه زودتر به دنیا بیاد درد زایمان اول خفیف و با فاصله است 

تنكس عشقم .....

😣😁🧸💚🎈