2777
2789

سوپ بروکلی (سوپ سفید هست)

بروکلی بخارپز

بروکلی روی پیتزا سبزیجات

سوپ سبزیجات به همراه بروکلی و سایر سبزیجات

داخل سالاد هم میریزم

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوپ بروکلی بروکلی بخارپز بروکلی روی پیتزا سبزیجات سوپ سبزیجات به همراه بروکلی

بروکلی بخار پز میکنید بعد همونجوری مثل شلغم میخورید

یا چاشنی خاصی داره

تویی که داری امضامو میخونی دعام کن که محتاج دعاتم.🙏
سوپ بروکلی بروکلی بخارپز بروکلی روی پیتزا سبزیجات سوپ سبزیجات به همراه بروکلی داخل سالاد هم میری ...

دستوره سوپ رو میگی آها من به تازگی از ساقه هاش تو شور مخلوط ریختم خیلی خوشمزه اس مثل همون گل کلم که باهاش شور مخلوط درست میکنی

دخترم تو حقته یه مامان خوش تیپ داشته باشی😍😍من یه مامان خوشتیپم😎😎😎
بروکلی بخار پز میکنید بعد همونجوری مثل شلغم میخورید یا چاشنی خاصی داره

با سس فرانسوی میخورم بعنوان شام به همراه 100 گرم ماهی تو فر پخته شده.

سبزیجات هست و معده رو پر میکنه. اینجوری مصرف کربوهیدراتم که برنج باشه میاد پایین. مشکلی هم تو اجابت مزاج ندارم چون پر حجمه.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
دستوره سوپ رو میگی آها من به تازگی از ساقه هاش تو شور مخلوط ریختم خیلی خوشمزه اس مثل همون گل کلم که ...

ساقه هاشو میشه مثل ساقه کاهو خورد

یا استفاده دیگه ای میشه ازش

با سس فرانسوی میخورم بعنوان شام به همراه 100 گرم ماهی تو فر پخته شده. سبزیجات هست و معده رو پر میکن ...

طعمش مثل بقیه کلم هاست ؟

من چون گفتن بدمزست نخریدم تا حالا 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
ساقه هاشو میشه مثل ساقه کاهو خورد یا استفاده دیگه ای میشه ازش

یه پوست زخیم داره یه لایه بکنی فکرکنم بشه خورد اما من تو شور ریختم خیلیم تردتر از خوده گل کلم شده

یه پوست زخیم داره یه لایه بکنی فکرکنم بشه خورد اما من تو شور ریختم خیلیم تردتر از خوده گل کلم شده

شور چیه

طعمش مثل بقیه کلم هاست ؟ من چون گفتن بدمزست نخریدم تا حالا 

بدمزه نیست اما کلن از خانواده کلم هاس 

هیچ کلمی رو نمیشه همینجور عین خیار بگیری دستت بخوری بوی بدی میدن 

دستوره سوپ رو میگی آها من به تازگی از ساقه هاش تو شور مخلوط ریختم خیلی خوشمزه اس مثل همون گل کلم که ...

https://www.tasvirezendegi.com/طرز-تهیه-سوپ-کلم-بروکلی/

دستور تهیش اینه ولی از اونجایی که من همه موادش رو همیشه تو خونه ندارم:) از سوپ آماده استفاده میکنم. روش نوشته 4 لیوان آب بریز بذار رو گاز تا جوش بیاد ولی من دو لیوان آب میریزم و دو لیوان شیر بعد خود بروکلی خرد شده و تره فرنگی و قارچ و احیانا اگر داشته باشم کمی هم هویج توش رنده میکنم.درواقع ترکیب سوپ آماده هست با سوپی که خودم میپزم. خوشمزه میشه.

سوپ قارچ هم همیشه همینجوری ترکیبی درست میکنم خیلی خوش طعم میشه و شدیدا بوی قارچ میده. از روی دستور تهیه که درست میکنم اون طعم نمیشه به هیچ عنوان.