2777
2789

کسی طبیعی با بی حسی زایمان کرده؟؟؟

همه بیمارستانا این امپولو میزنن؟؟؟؟

عوارض داره؟؟؟؟

یا باید دکتر بزنه؟؟؟

مبشه هرچیزی  ک میدونید رو به منم بگید مرسی

من تو امضای هرکی صلوات یاسوره ببینم میخونم و لایکش میکنم🤗

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دکترم اجازه داد امپول اپیدورالو زدن تو سرمم خوب بود یکم دردم کمتر شد هیچ عوارضیم نداشت اما بی حس ...

اهان 

خیلی درد داشتی؟؟؟

هزینه امپول چقدره؟؟

فک کنم کلا بی حسی کامل نداره؟تاثیری داشت اصلا

نه عوارض جدی نداره .خود بیمارستان میمرسه میخوای یانه جون باید هزینه جدا براش بدی.خیلیا راضین.درد رو کم میکنه اما بیهوش نمیکنه

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

اونکه تو نخاعه میگن خوب نیست کمر درد داری تا اخر انگار....

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

تزریق رو متخصص بی هوشی انجام میده دور نخاع اگه به خود نخاع تزریق بشه میشه اسپاینال که برای سزارین استفاده میشه

اینترنت سرچ کن همه چیزو راجش بخون

فکر میکنم مزایاش بیشتر از ضرراش باشه

نه عوارض جدی نداره .خود بیمارستان میمرسه میخوای یانه جون باید هزینه جدا براش بدی.خیلیا راضین.درد رو ...

اره بیهوش ک نباید بشی تو طبیعی

ممنونم ازت واقعاوتاثیر داره دردو کم‌میکنه؟یا تا حدودی فقط کم میکنه؟

دکترم گفت هم میشه به کمرت بزنم هم به سرمت تو فیش تسویه هم نوشته بود اپیدورال

فرقی نداره کجا بزنی؟؟؟

تزریق رو متخصص بی هوشی انجام میده دور نخاع اگه به خود نخاع تزریق بشه میشه اسپاینال که برای سزارین اس ...

اها اسپاینال برای سزارین

و اپیدورال برای طبیعیه

اهان  خیلی درد داشتی؟؟؟ هزینه امپول چقدره؟؟ فک کنم کلا بی حسی کامل نداره؟تاثیری داشت اصلا

موقعی که به شش سانت رسیده بودم زدن اره واقعا دردمو نصف کرد خیلی خوب بود اون آخرا اثرش رفت حدود دو ساعت بود که دیگه دنیا اومد پسرم

برای من اپیدورال رو به کمرم زد میخواستم طبیعی ولی نشد آخرش سزارین شدم در هر حال بی حسی به کمرم میزد ...

اهان اپیدورال هم زد نتونستی طبیعی زایمان گنی؟مگه دردت کم نشد؟چرا نتونستی؟