تا حدودی قبلا درمورد رابطه ام با جاریم گفتم که چه جورم و بعد از مدتی که بهم تهمت زد خانواده شوهرم با اینکه گفتن ما میدونیم دروغ میگه ولی بیشتر دورشن و خیلی رفت و آمد میکنن؛خواهر شوهرم که با شوهرش مشکل داشت همش از شوهرمن کمک میگرفت و بدبختی هاش برای ما بود ؛با اینکه داداشش و زنش به اونم تهمت زدن توی همون مدت قهرش بیشتر بهشون سر میزد
منم خیلی دلم گرفته کلی اشک ریختم یکی از پسرای دوران مدرسم خودکشی کرده خیلی دلم گرفت خیلی
خوشبختی شاید تو صفحه بعدی باشه...نبند کتاب رو!🌱😊👍بزرگترین ارزوم دیدن بی بی چک مثبته رویاشده برام لطفا دعاکن برام❤🙏ممنون از دعای قشنگت بالاخره منم به آرزوم رسیدم...انشالله قسمت همه ی منتظرا،اگه دوست داشتی یه صلوات برا تودلیم بفرس۱۴۰۰/۸/۳۰❤️
از وقتی بهم تهمت زد کارم فقط گریه و زاری بود و شدم یه ادم افسرده؛از عالم و آدم بدم میاد؛توی این یکسال و نیم خیلی بهم بد کردن ولی این آخری(تهمت ناحق )خیلی برام سنگین بود و سنگین تر از اون رابطه خانواده شوهرم دقیقا بعد از اون مسئله ؛که انگار شده سوگلی بدونش جایی نمیرن و باهاش رفت و آمد دارن ولی خونه من نمیان
خوشبختی شاید تو صفحه بعدی باشه...نبند کتاب رو!🌱😊👍بزرگترین ارزوم دیدن بی بی چک مثبته رویاشده برام لطفا دعاکن برام❤🙏ممنون از دعای قشنگت بالاخره منم به آرزوم رسیدم...انشالله قسمت همه ی منتظرا،اگه دوست داشتی یه صلوات برا تودلیم بفرس۱۴۰۰/۸/۳۰❤️
الان برادر بزرگ شوهرم خونمون بودن؛تو خانواده شوهرم فقط این خوبه؛اونم بخاطر اینه که زنش خوبه و دوسشون دارم؛میگفت خواهرش بعد از این که با شوهرش آشتی کرد خانواده رو با داداش آشغالش همه رو دعوت کرده بود جز ما و برادر شوهر بزرگم
فداتشم نبخدا برام این چیزا مهم نیست؛برام این مهمه برام ارزش قائل نشدن،بخاطر اینکه تا حالا کوچکترین بی احترامی نکردم بهشون حتی خانوادم بدیهاشونو نمیدونن😢😢😢انگار با این رفتاراشون حرفش رو تایید کردن
مشکلم نیومدنشون نیس بی احترامیشونه؛من سیده هستم ؛بخدا کل فامیل خودم و حتی فامیل شوهرم برام احترام قائلن جز خانواده خودشوهرم،تهمت چیز کمی نبود که خانواده شوهرم بهش اینقدر میدون بدن؛خدا شاهد تمام اعمال من بوده وهست