2777
2789
عنوان

سوتی سوتی ...

2146 بازدید | 13 پست

سلام وای اومدم از سوتی خودم بهتون بگم . ما تو شرکتمون یسری خدمات ارایه میدیم که هم صنفامون برای این تبلیغات خب هزینه هایی از مشتری دریافت میکنن. امروز من به یه ارباب رجوع که داشتم توضیح میدادم اون بنده خدا بهم گفت کارت خدمتتون هست؟ منم تند تند با خیلی احترام و کلاسه کاری گفتم بسیار ممنونم ازتون ولی ما اجازه نداریم هیچ پولی در ارایه خدماتمون ازتون بگیریم ....

یهو دیدم مرد بیچاره هنگ کرد گفت نه دخترم شماره دفتر رو میخواستم کارت ویزیت منظورمه

یعنی من رفتم توی زمین از خجالت😆😆😆😆

شما هم از سوتی های خانوادگی و کاریتون و ...بگید استرس و نگرانی های امروزی رو بشوره ببره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوتی باحال نوشتید منم لایک کنید بخونم 

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

بچه دوست شوهرم بدنیا اومده رفتیم پیششون کادو بردیم خانومش تشکر کرد وگفت قبول نمیکنم منم وسط حرفام گفتم نه دستتون دردنکنه😥امید۹وارم متوجه نشده باشه

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

من کارم طراحی و چاپ تبلیغاتی بود 

خانوم آرایشگری تماس گرفته بود و درخواست سفارش کارت ویزیت برای اپیلاسیون داشت 

یکی از همکارام که آقا بودن عهده دار کارشون شدن 

این خانم برای تائید طراحی نیومدن که کارشون رو حضورن ببینن.وقتی کارت ویزیت ها رسید با تعجب دیدم طرف روی کار شعارش اینه

بوسه یک سگ ماهی برروی پاهای شما ☹

وقتی بعدازظهر اومدم محل کار دیدم حسابی دعوا به راهه 

خانم آرایشگره اومده بود به همکارم میگفت جناب خنگ من بهتون گفتم بوسه یک صد ماهی برروی پاهای شما 🤣🤣🤣🤣😐😐😐

سگ ماهی 😂😂😂

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔

یه بار پیش پدر شوهرم نشسته بودم...

شوهرم به شوخی بالشتو زد تو سرم....

بلند گفتم: ای بر پدرت......😨

هیچی دیگه این شکلی شدم  

هرچه بیشتر به میزان عشقمان اضافه کنیم شانس بیشتری برای رهایی از دام سایه خواهیم داشت. بچه هایمان را دوست بداریم اما این کافی نیست. باید یاد بگیریم بچه های دیگران را در آن‌سوی دنیا نیز دوست داشته باشیم.آوین❤️آرشین❤️آروشا❤️

گیلان یه روزنامه داره به اسم نقش قلم

یادمه راهنمایی بودم خواهرم واسه یه کار تحقیقی که داشت اسم چند تا روزنامه محلی رو بهم گفت تا برم از دکه های نزدیک خونمون بخرم . منم خیلی شیک و مجلسی به آقاهه گفتم ببخشید روزنامه کفش قلم دارید

تازه از سکوت مرد لجم گرفته بود که چرا هیچی نمیگه 

فقط موندم چرا با خودم قبلش فکر نکردم که اخه کففففش قلم اسم روزنامه میشه!

یه روز داشتم با یکی از دوستام که میخواستم کم کم باهاش صمیمی شم حرف میزم و چانه م حسابی گرم شده بود . بهش گفتم اینقدر از این چادر شالدارها بدم میاد چیه اخه معلوم نیس مانتویه چادره! گفت عه؟ قشنگه ها مامانم از اونا سرش میکنه 😐😐😐😯😯😯😯

هفته پیش این ویروس لعنتی جدید رو گرفته بودم گلاب به روتون از اول صبح تو شرکت فقط بالا میاوردم از طرفی دلم نمیخواست مرخصی بگیرم چون واسه پایان نامه ام به مرخصی نیاز داشتم ولی دیگه دیدم حالم خیلی بده تو سرویس بهداشتی داشتم به این فک میکردم که مرخصی بگیرم برم پیش اقای دکتر تو خیابونمون! 

با کلا خجالت و استرس رفتم پیش مهندس که رئیسه شرکته که اتاقشم نزدیک سرویس بهداشتیه و بی شک از ادل صبح شنیده و دیده بود هی میرم تو سرویس! در زدم گفتم سلام آقای دکتر 😢😢😢

بیچاره قفل شد یهو گفتم ای وای داشتم فک میکردم برم دکتر اشتباه کردم اقای مهندس 

اونم با اینکه خیلی جدیه خندیدگفت حتما برید دکتر 😠😠😠