2777
2789
عنوان

ماجرای من با اون خانم با سیاست (آقا هستم)

| مشاهده متن کامل بحث + 11575 بازدید | 452 پست

به من پیشنهاد داد با هم به یک منطقه بریم و آسیب محیط زیستی را باهم مشاهده کنیم، منم دیدم این بهترین فرصت است که حرف دلم را به ایشون بزنم، به ایشون گفتم من  مشکلی ندارم اما چون شما دختر هستین ممکنه کسایی ما را براهم ببینم و برای ازدواج اینده تون بد بشود. یک نفس راحتی کشیدم که تونستم حرف دلم را بالاخره بهشون بزنم. ایشون گفتند نگران خودتون هستین یا من؟  من هم گفتم خودتون، من که پسر هم هستم  شما ممکنه بعدا به مشکل بخورید.  تا اینکه ایشون گفت: نگران من نباشید من دیگه هرگز دلم را به کسی نمی سپارم و دیگه قصد ازدواج ندارم، من با تعجب پرسیدم مگر شما قبلا ازدواج کردین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه آنچه گذشت هم میگفتید

من امروز و در همین لحظه به اتفاقات خوب خوشامد می گم و خودم رو برای دریافت فراوانی، نور، برکت و زیبایی سزاوار و شایسته می دونم. من با تمام وجودم باور دارم که اتفاقات مثبت هر روز و هر لحظه و هر کجا و توی هر وضعیتی در انتظارم هستن. حق الهی و طبیعی من اینه که در زیباترین و آرامترین مکان های دنیا زندگی کنم تا بتونم استعدادها و توانایی های درونیم رو آشکار کنم و به ظهور برسونم."" تاپیک اطلاعات قانونی شروط ضمن عقد ویژه مجردها ""  

کاش اقایونم بتونن مثه الان راحت تاپیک بزنن و اعلام کنن اقا هستن و بقیه خیلی عادی جواب بدن

از این زنونه مردونه کردن توی سایت خوشم نمیاد

میگن تو جهنم یه اتاق هست پُر بچه مهمون  

ایشون گفت متاسفانه بله، من یک تجربه نا موفق دارم. من گفتم باشه اگر مشکل ندارید باهم بریم، در را از ایشون در مورد زندگی گذشته اش پرسیدم، او گفت نامزد داشتید که ایشون گفت ما یکسال نامزد بودیم و یکسال هم باهم زندگی کردیم، الیته چه زندگی ای؟ یک روز آب خوش از گلوم پایین نرفت. من فقط هنگ بودم که چی میگه. تا این از ایشون هیچ راهی نداشت جدا نشین؟