2777
2789
عنوان

زخم نوک سینه

115 بازدید | 11 پست

یکی از دوستام تازه زایمان کرده بچه شیرمیده سینه هاش زخم شدن چیکار کنه خوب بشه اگه کرمی چیزی میدونین معرفی کنین

❤دختر نازم وجودت بهترین هدیه عشقست❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو کپسول باز کنه بریزه روش و پماد سوختگی پای بچه همورویئد بزنه زودی خشک میشه با این کرم شقاق کارش نمیشه 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣

کرم شقاق سینه هیدودرم 

قطره ویتامین اد 

این دوتا نیاز به شستنم نداره بچه بخوره اشکالی نداره

خدایا شکرت که در 99/9/9 مامان سرطان رو شکست داده و سالمه😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😘

پماد بزنند. رابط شیردهی از داروخانه بخرند. سوتین نبندند. حتما سینه را تخلیه کنند با وجود درد. لباس گشاد و نخی بپوشند به صورتی که هوا بتونه جریان داشته باشه روی زخم.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

وااااي بدترين درد دنياست😢😢من كرم شقاق هيدرودرم واورياژ ميزدم ولي بيشترين چيزي كه واسم تاثير داشت دوشيدن شيرم بود دائم ميدوشيدم 

آزاد باش دخترم .بلند بلند بخند .بلند بلند شادي كن.بلند بلند آواز بخون .زندگي كن تاهميشه👼🏻❤️

مامانم ب خاهرم ک شیر میداد یه دردی میکشید😟

هر راهی رفت ولی آخرش با روغن حیوانی زدن ب نوک سینه و پوشوندن با نایلون تمیز ک مرطوب بمونه کمکش کرد 

خدایا همون گناهامونو ببخش که نمیذاره دعاهامون برآورده بشه
مامانم ب خاهرم ک شیر میداد یه دردی میکشید😟 هر راهی رفت ولی آخرش با روغن حیوانی زدن ب نوک سینه و پو ...

هر کی یه جور خوب میشه من هرچی کرم شقاق میزدم فایده نداشت مامانم گفت حالا بیا پماد سوختگی پای بچه رو بزن زدم سریع جمع ش کرد چند بار هم کپسول نوافن باز میگردم میریختم روش نا خوب میشد ... یعنی دردش از زایمان م هم بدتره خیلی عذاب بدیه

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣