2777
2789
عنوان

زندگی بقیه رو نابود نکنیم 😔

635 بازدید | 29 پست

جوانی از رفیقش پرسید : کجا کار میکنی؟

پیش فلانی، ماهانه چند میگیری؟ ۵۰۰۰.

همه‌ش همین؟ ۵۰۰۰ ؟ چطوری زنده‌ای تو؟ صاحب کار قدر تو رو نمی دونه، خیلی کمه ! یواش یواش از شغلش دلسرد شد و درخواست حقوق بیشتر کرد ، صاحب کار هم قبول نکرد و اخراجش کرد ، قبلا شغل داشت، اما حالا بیکار است.

زنی بچه‌ای را به دنیا آورد، زن دیگری گفت : به مناسبت تولد بچه‌تون، شوهرت برات چی خرید ؟ هیچی ! مگه میشه ؟! یعنی تو براش هیچ ارزشی نداری ؟! بمب را انداخت و رفت، ظهر که شوهر به خانه آمد، دید که زنش عصبانی است و .... کار به دعوا کشید و تمام.

پدری در نهایت خوشبختی است، یکی

میرسد و میگوید‌ : پسرت چرا بهت سر نمی‌زند ؟ یعنی آنقدر مشغوله که وقت نمیکنه ؟!

و با این حرف، صفای قلب پدر را تیره

و تار میکند

این است، سخن گفتن به زبان شیطان.

در طول روز خیلی سؤال ها را ممکن

است از همدیگر بپرسیم؛

چرا نخریدی؟

چرا نداری؟

یه النگو نداری بندازی دستت؟

چطور این زندگی را تحمل میکنی؟

یا فلانی را؟چطور اجازه میدهی؟

ممکن است هدفمان صرفا کسب اطلاع باشد

یا از روی کنجکاوی یا فضولی و...

اما نمی‌دانیم چه آتشی به جان

شنونده می‌اندازیم !

شر نندازیم تو زندگی مردم.

واقعا خیلی چیزا به ما ربطی نداره!

کل لپ کلام اینه ک زر اضافی نزنیم بچه ها

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گل گفتی عزیزم 

به قول شاعر کم گوی وگزیده گوی

🌷دلم برای خانه ی پدری ام تنگ شده• جایی که شیطنت هایم خریدار دارد .• جایی که همه چیز برای حالِ خوب داشتن فراهم است ...• جایی که همیشه در آن بچه ام ، و بچگی کردنم جرم نیست،که اگر ناز کنم .. پدر و مادرم، می خندند ، و نوازشم می کنند.• جایی که خوش طعم ترین غذاها وجود دارد..و هرچه خواستی نمی گویند خودت آماده کن !همه چیز بدونِ هیچ منتی مهیاست • آنجا که حتی مزه ی نان و ماستش هزار بار از پیتزا پپرونیِ بالای شهرِ اینجا بهتر است ...•  جایی که هر صبح ، بوی عطر گلدان های مادر مشام را می نوازد و صدایِ غُل غلِ سماورش ، حالِ آدم را جا می آورد • جایی که خواب های از سرِ صبح تا لنگ ظهر ؛ عجیب ، در آن می چسبد • که اگر آدم از سردیِ اولِ صبح ها چنبره زد ، کسی هست که با تمامِ عشق ، پتو رویش بیاندازد..و خوابِ شبها ، هیچ نگرانی و ترسی ندارد. جایی که تماشای برنامه کودک از نوع نوستالژی ، بیشتر از نوشیدنی های انرژی زا ، به آدم انرژی می دهد• آنجا که جنسِ قربان صدقه هایش فرق داد!من دلم همین گوشه از دنیا را تا ابد میخواهد.کنارِ پدر و مادری که از لبخندشان ؛تمام باورهایِ مرده ام جان بگیرند !🌷

دقیقا من همیشه قناعت میکردم مثلا گوشیم یه مدل معمولی بود خیلی ها بهم می گفتند چرا به مامانت نمیگی اپل بگیره؟!ولی اصبل برام مهم نبود الانم مهم نیست چیزی که دوست داشته باشم انجام میدم

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇

راست میگی 

منم بچه درس خون بودم یه بار راهنمایی بودم بهم گفت تو ایقد درسخون و زرنگی و معدل بالا میاری خانوادت بهت جایزه چی میدن ؟ منم گفتم هیچی من برای خودم درس میخونم 

اون گفتش که من معدلم ترم قبل بالا شد بابام برام سه تا النگو خرید النگوهاشم دستش بود 

من تو عالم بچگی خیلی دلم شکست اگه عشق درس نبودم حتما تاثیر میگرفتم

آره من تجربه چنین حرفایی رو تو زندگیم داشتم و چقدر تو روحیم تاثیر میذاشت

اگر به واسطه خونم حقی بر گردن دیگران داشته باشم، به خدای کعبه قسم، از مردان بی‌غیرت و زنان بی‌حیانمیگذرم...!"شهید امیرحاج امینی"
دقیقن...یکی از دوستام اگه همسرم بهترینها رو برام تهیه کنه باز دوستم یه جوووووووری ته دلمو خالی میکنه ...

عزیزم اون که دوست نیست دشمنه 

اگر به واسطه خونم حقی بر گردن دیگران داشته باشم، به خدای کعبه قسم، از مردان بی‌غیرت و زنان بی‌حیانمیگذرم...!"شهید امیرحاج امینی"
منم همینطور . خیلی از سختی هایی که کشیدم بخاطر همین موضوعه    

اونا فکر میکنن یه حرفی میزنن ولی نمیدونن چه آتیشی میشه واسه طرف