2777
2789
عنوان

ادامه بدم؟؟

164 بازدید | 30 پست

من فوق دیپلم هستم بنظرتون ادامه تحصیل بدم؟؟؟ احساس میکنم از بقیه عقب موندم؛؛شایدم در اینده هیچوقت کار نکنم؛؛ خوبه درسمو ادامه بدم،،؟؟؟ 

گاهی برای همیشه کم میارم... گاهی برای همیشه میمیرم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم میخواستم فوق لیسانسو ادامه بدم دیدم وقتی کار نیست بهتره بشینم سر زندگیم والا

هزینه الکی ک چی

💑جان و جهان من تویی...داداش کوچولوی نازم خیلی دلم برات تنگ شده.لطفا برای آرامش روح برادرم یه صلوات بفرستین.ممنون
مثلا چه حرفه ای؟؟

یه چیزی که بدرد بخوره 

مثل خیاطی 

بافتنی 

گل و گیاه

کیک و آشپزی 

یه کاری که تو خونه هم بتونی انجام بدی درامد خونگی برا خودت راه بندازی

زندگی زیباست
منم میخواستم فوق لیسانسو ادامه بدم دیدم وقتی کار نیست بهتره بشینم سر زندگیم والا هزینه الکی ک چی

دقیقا منم واسه همین درس نخوندم چون دگه ازدواج کردم و بچه داری،، همیشه هم باخودم میگفتم کار که نیست چرا میخوای الکی هزینه دانشگاه ازاد بدی؛؛ ولی الان احساس سرافکندگی میکنم بگم فوق دیپلم هستم😐

یه چیزی که بدرد بخوره  مثل خیاطی  بافتنی  گل و گیاه کیک و آشپزی  یه کاری که ...

نمیدونم چرا به هیچکدوم اینکارا علاقه ندارم ؛، کسب و کار خونگی دوس ندارم احساس میکنم مال زن سن بالاهاس

دقیقا منم واسه همین درس نخوندم چون دگه ازدواج کردم و بچه داری،، همیشه هم باخودم میگفتم کار که نیست چ ...

بیخیال بابا. مطالعه کن ک حرف زدن بلد باشی . مدرک مهم نیست درک مهمه

💑جان و جهان من تویی...داداش کوچولوی نازم خیلی دلم برات تنگ شده.لطفا برای آرامش روح برادرم یه صلوات بفرستین.ممنون
بیخیال بابا. مطالعه کن ک حرف زدن بلد باشی . مدرک مهم نیست درک مهمه

اره خب ؛؛؛ مرتب کتاب میخونم؛؛؛ کاش قبلا لیسانسمو گرفته بودم😐

نه من دارم برا ليسانس ميخونم با خودم ميگم كاش بجاي كارشناسي كارداني ميخوندم 

بقيشو كار ميكردم

كاش ارزوي بزرگ شدنمو از خدا پس ميگرفتم چون هيچ چيز مثل بزرگ شدن نميتونه لبخنداي واقعيتو محو كنه
نه من دارم برا ليسانس ميخونم با خودم ميگم كاش بجاي كارشناسي كارداني ميخوندم  بقيشو كار ميكردم

منم خیلی دوس دارم کار کنم ولی کار نیست  ،، همه کارا شده بازاری و دو تایم که برا ما که بچه و زندگی داریم سخت میشه