2777
2789

از چند سالگی گذاشتید ؟

چقدر طول کشید عادت کنن ؟

الان مهدشون رو دوست دارن ؟

اسم مهد ؛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سه سال وچهارماهش بود از يك ماه قبل ذهنشو اماده كردم 

قصه در مورد مهد كودك بازي مهدكودك تاامادهً شد رماه اول هر روز جايزه كتاب خوردني مورد علاقش و....

وزن اوليه٥٩.٧٠٠😕هدف اول٥٥🤓هدف دوم٥٠ 😎من ميتوانم💪

دخترم4 سالو نیمشه امسال گذاشتمش مهد فقط یه هفته اول دوست نداشت حالا دیگه دوست داره.اینم بگم کلا هیچوقت مهد نذاشته بودمش ولی زود عادت کرد

آرامشم در این روزها مدیون انتظاریست که دیگر از هیچکس ندارم😊

من از دو سالگی میذاشتمش ولی خیلی کم یعنی چند ماه، بعدم چون کوچولو بود اذیتش میکردن بچه های بزرگتر ولی از پارسال مرتب گذاشتمش مهدشم خیلی دوست داشت مربیشم همینجور واسه همینم خیلی زود عادت کرد قبل اون هرجا میذاشتمش مهد گریه میکرد ولی اینجا رو اینقدر دوست داشت که یه روز نمی‌رفت گریه میکرد امسالم گذاشتمش همون مهد پیش همون مربی البته تازه دو روزه می‌ره چون بچه دومم به دنیا اومده بود نشد زودتر بذارمش سرم شلوغ بود اینم بگم امسال چهار سال و نیمه و از پارسال که سه سال و نیم بود مرتب میره، به نظر من خیلی مهد کودک خوبه واسه بچه مخصوصا با این زندگی های ما بچه همش تو یه آپارتمان تنهاس نه دوستی نه خواهر برادری نه همبازی ای گناه دارن طفلکی ها

شده هی گم بشوی در خودت و دم نزنی؟!  من غریبانه ترین حالت دردم بخدا....
من از دو سالگی میذاشتمش ولی خیلی کم یعنی چند ماه، بعدم چون کوچولو بود اذیتش میکردن بچه های بزرگتر ول ...

من مجبورم از دوسال بذارمش دیگه متاسفانه . اسم مهدش چیه ؟

من مجبورم از دوسال بذارمش دیگه متاسفانه . اسم مهدش چیه ؟

من خونه ام پرند هست، اسم مهدشم ترنم بهار هستش

شده هی گم بشوی در خودت و دم نزنی؟!  من غریبانه ترین حالت دردم بخدا....